Hardcore -The 2007 Yearmix

Het jaar 2007 is inmiddels ten einde en daarom is het natuurlijk weer tijd voor een super knallende Hardcore Yearmix. De dubbellaar Hardcore - The 2007 Yearmix, inmiddels verkrijgbaar in de betere winkels, is gemixt door niemand minder dan de ultieme hardcore helden DJ Panic en The Viper.

DJ Panic en The Viper nemen de yearmix van 2007 voor hun rekening en het resultaat mag er absoluut zijn. Zoals jullie van ze gewend zijn hebben deze twee hardcore veteranen met een uitmuntend staaltje mixen een overzicht van de zestig beste hardcore tracks van vorig jaar afgeleverd. Zo hoor je dikke tracks van Tommyknocker, Masters Of Ceremony, Neophyte, Tha Playah, Meccano Twins, Noize Suppressor, The Thrillogy Allstars en vele andere artiesten uit je speakers knallen. Een mix die weer naadloos aansluit op de eerder verschenen edities en je ook dit keer weer met een waanzinnig gevoel achter zal laten, verlangend naar alle hardcore knallers die je in 2008 op de talrijke evenementen en feesten om de oren gaat krijgen.

Deze compilatie, die je meteen op zal vallen door zijn vette artwork, zal je het partygevoel van 2007 weer opnieuw doen beleven; een echte must-have voor de hedendaagse hardcore liefhebber. Ren dus snel naar de winkel en zorg dat deze CD ook in jouw collectie niet zal ontbreken!

Mid Town

vrijdag 08 februari 2008

1894 x gelezen