Let There Be House!!

Ook deze editie van BasiX op zaterdag 29 maart zal zijn naam eer aan doen. Het concept dat kwaliteit en klasse brengt in de regio Arnhem met een mix van oude roemruchte grootheden en de meest getalenteerde regionale helden. Wederom zal BasiX terug keren met het geluid van begin jaren negentig en dit specifieke tijdperk waar het allemaal mee begon zien te herleven.

Alleen, na het treurige nieuws dat één van meest gezellige clubs in Arnhem namelijk Club Zinc zijn deuren moest sluiten, was er een probleem en zodoende tijd voor een noodkreet in Arnhem: Let There Be House!!

Weer een gemis aan sfeervol uitgaan waardoor de housescene verder werd beperkt in zijn keuzes. Voor de organisatoren was het moment aangebroken om een minimaal gelijkswaardige club te vinden die aan de hoge eisen voor een nieuwe BasiX episode zou voldoen. Het is dan ook maar goed dat het samenwerkingsverband tussen Demon Dance Events en Bad Company een goed resultaat blijkt op te leveren, want de drijvende kracht achter Demon Dance namelijk “Mc Da WiseGuy” wist op de proppen te komen met een zeer luxueuze setting, namelijk die van de club Capital X. Deze Club is één van Arnhems jongste aanwinsten in het uitgaansleven waar de klasse echt letterlijk van afstraalt en dus volgens Demon Dance Events de perfecte club en atmosfeer voor de 34e Bad Company Birthday.

Ook dit maal zullen deze organisatoren de bezoekers aangenaam weten te verassen en het volkomen naar hun zin weten te maken, want alle ingrediënten voor een goed feest zullen aanwezig zijn om BasiX zijn naam eer aan te doen.Niet alleen zullen er een reeks aan artiesten hun kunsten ten gehore brengen ook hebben wij speciaal voor deze editie een primeur. Namelijk de enige echte “Pa Mokum” zal zijn debuut maken en een oldschool-battle aan gaan met niemand minder dan The Tattooist himself , tevens zal hij die avond de oldschool area hosten en de sfeer er in houden zoals niemand anders kan, want als er iemand ervaringsdeskundige is in het maken van een waar feest is het wel .. Pa Mokum.
In de schaduw van dit karakteristiek persoon zullen niemand minder staan dan:

Bad Company Squad
Buzz Fuzz
Bartello
Champ E On
Chosen Few
Chris van Cleef
Cyrax
Daemon
Dano
Darkcontroller
Da Wiseguy
Hurricane
Mnemesis
Raoul DKC
Reiner
Revelation
S’Aphira
Steef O
The Tattooist

Bad Company

woensdag 06 februari 2008

1862 x gelezen