Rotterdam Records 15 + 1 Jaar

Na het enorme succes vorig jaar van '15 Years Of Rotterdam Records' keert de grondlegger van de hardcore dit jaar wederom terug naar Outland op 19 juli 2008 met 'Rotterdam Records 15 + 1 Jaar'. Waarom? Omdat het wereldwijd befaamde label vindt dat het weer tijd wordt voor een lekker feessie!

'15 Years Of Rotterdam Records', dat vorig jaar op 30 juni in Outland plaatsvond, is een legendarisch feest geworden mede dankzij de “historische” line-up. Namen als de Euromasters, Rotterdam Termination Source, Neophyte, General Noise en talloze andere helden van het eerste uur kwamen voorbij. Met name de Euromasters hebben met hun onnavolgbare live-act enorme indruk gemaakt en ook de terugkeer van Rotterdam Termination Source was voor velen een zeer aangename verrassing. Natuurlijk waren zij niet de enigen die dit feest tot een doorslaand succes hebben gemaakt, ook de overige artiesten verdienden een plek in de Rotterdam Records ‘Hall Of Fame' voor hun spectaculaire DJ-sets en live acts. Voordat het wordt vergeten, ook de bezoekers waren verantwoordelijk voor een uitermate positieve sfeer. Honderden positieve reacties ontving Rotterdam Records na afloop van deze party. Vandaar dat het Rotterdamse label meer dan voldoende redenen zag om dit jaar het feest nog eens “dik” over te doen, want dit jaar bestaat het label namelijk 15 + 1 jaar !!! J

Ook dit jaar is Outland geboekt als locatie. De voor vele feestgangers nostalgische plek langs de A20 met een perfecte akoestiek en de mogelijkheid tot een geweldige area indeling, maakt deze locatie tot een uitermate geschikte plek voor het geven van een echt Rotterdams “feessie”. Het spreekt natuurlijk ook voor zich dat de welbekende Euromast een bezoekje zal brengen aan deze voor de liefhebber niet te missen avond.... Hoewel het decor anders zal zijn dan vorig jaar, zal Rotterdam Records er voor zorgen dat de aankleding dit jaar weer perfect past bij de sfeer van een lekker ouderwets “Rotterdams” onderonsje.

Natuurlijk zal Rotterdam Records dit jaar wederom met een spetterende line-up komen die helemaal bij de traditie van het label past.

De platenmaatschappij heeft namelijk een bijna onuitputtelijke bron van vermaarde DJ's en artiesten, waardoor het label de luxe heeft om een keuze te maken uit vele verschillende grootheden binnen de hardcorescene. Net als vorig jaar zal dit weer een combinatie zijn van DJ's en live acts die nog steeds zeer actief zijn in de scene en het geluid van ‘nu' zullen vertegenwoordigen en legendarische ‘gepensioneerde' DJ's die het gevoel van ‘toen' op een gepaste wijze weer naar boven zullen brengen. Helaas voor jullie zal Rotterdam Records deze line-up nog even niet verklappen totdat alle puntjes op de spreekwoordelijke ‘i' zijn gezet. Zodra dit gebeurd is zal dit uiteraard op gepaste “Rotterdam Records” wijze bekend gemaakt worden!

De voorverkoop is reeds begonnen via www.ticketonline.nl. Misschien een beetje vroeg, maar door de snelle kaartverkoop en de ontzettend volle Outland van vorig jaar hebben we besloten jullie wat tijd te gunnen voor de aanschaf van jullie kaartjes.

Mid Town

woensdag 05 maart 2008

1734 x gelezen