Pandemonium

Het aftellen is begonnen....

Nog maar twee weken en het meest legendarische oldschool en early rave concept van Nederland gaat Amsterdam op zijn palen laten stuiteren!
Zoals eerder vermeld geldt er in The Sand geen geluidslimiet, dus Cyndium zal deze avond heel de omgeving bedwelmen met de duistere symphonien van de volgende artiesten:

Area1 : The Symphony of Darkness:

Dr. Macabre (live)
Lenny Dee vs. Dano
Predator
Leviathan (live)
Sequence & Ominous
Buzz Fuzz
Frantic Freak
Placid K
Nosferatu

Area 2 : Anthem of Agony:

Arjuna
The Deal
Celoy
Mystery Motion
Tha Nouky

Trailer online

Om alvast in de stemming te raken kan je de trailer [url=http://www.pan-demonium.com]hier[/url] checken!

Zoals altijd zal de show op Pandemonium weer mind blowing zijn, houd je sokken maar goed vast, want we blazen je eruit van verbazing!
Sowieso is het verstandig om vroeg aanwezig te zijn, want vanaf de opening wil je echt geen seconde missen. Zoals van ouds zal het op Pandemonium vanaf het eerste moment weer knallen worden. En om nou weer huilend achter Youtube te zitten te kijken naar alles wat je gemist hebt… ;)

Benieuwd wanneer jouw favoriet achter de decks plaatsneemt? Woensdag 12 maart wordt de timetable bekend gemaakt op www.cyndium.com

Kaartverkoop

We adviseren jullie om op te schieten met je kaart te halen want de verkoop gaat ontzettend hard, en naar verwachting zal deze langverwachte editie van Pandemonium dan ook uitverkocht raken!
Zoals het er naar uitziet zal Ticketonline voor het eind van de week uitverkocht zijn. De overige kaarten zullen nog worden verkocht bij Ticketbox en Mid-Town Amsterdam.

Daarnaast zijn we bijna door de VIP kaarten heen en naar verwachting zullen deze voor het eind van de week uitverkocht zijn, so act fast!


VIP kaarten
Daarnaast hebben we een leuke actie voor iedereen die al een VIP kaartje heeft (of degene die de laatste op de kop weten te tikken): als je je tijdens het event met je VIP kaart meld bij de organisatie krijg je van ons zo’n felbegeerde Cyndum member pas! (zie website voor verdere uitleg omtrent deze pas)
Daarnaast maak je nog gebruik van de normale voordelen:
eigen ingang
eigen vipdeck met bar
gratis gebruik van het toilet
en een Cyndium memberpas

Kaarten voor Pandemonium zijn verkrijgbaar bij ticketbox, ticketonline en midtown à €29,75 (ex. Fee), VIP kaarten kosten €39,75 (ex. Fee)

Cyndium

vrijdag 07 maart 2008

1895 x gelezen