Dance 2 Eden plaatst videobeelden Ghosttown 1993 online

Het is 11 september 1993. 'Up' van Ilsa Gold en Hooligan's 'B.O.T.T.R.O.P.' doen het lekker op de dansvloer. Dance 2 Eden heeft in de eerste 14 maanden van haar bestaan al maar liefst 11 vette raves georganiseerd en de twaalfde is aan de beurt.

In de line-up van toen staan namen als The Prophet, The Ruffneck Alliance (Live) en Digital Boy. Maar ook de dan nog onbekende Pavo, die op Ghosttown zijn debuut zal maken voor het grote publiek. En wat te denken van Mac de Hey, tegenwoordig bekend als Michel de Hey.

Van 10 uur 's avonds tot 10 uur 's ochtends schrijft Dance 2 Eden die nacht geschiedenis tijdens de eerste editie van Ghosttown.

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Ghosttown heeft Dance 2 Eden beelden van de originele compilatie van de eerste Ghosttown uit 1993 van een oldschool VHS band overgenomen en online gezet.

Neem een kijkje terug in de tijd en zie hoe o.a. The Prophet, Rob, Darkraver en Ruffneck het er in hun jonge jaren vanaf brachten en vooral hoe ze er uitzagen!

Bekijk hier de video van Ghosttown 1993

Na 15 jaar is Ghosttown nog steeds toonaangevend op het gebied van wat nu early hardcore heet. En de line-up is zelfs nog dikker dan toen.

Op zaterdag 5 april aanstaande kun je tijdens Ghosttown 2008 als vanouds los gaan op sets van de volgende helden:

Area 1: Ghosttown

Promo
The Prophet
Chosen Few
Neophyte
Fuckface
Shadowlands Terrorists DJ team (JDA + Vince)
Paralizer
Dano
Lead
Bountyhunter

MC Da Mouth of Madness

Area 2: hosted by 't Gezellige Oldskoolfeest

Ricky da Dragon
Jeroen Flamman
Ludie
Petrov
OCD

Bekijk de trailer van Ghosttown 2008 op www.ghosttown.nl.

E-tickets voor Ghosttown 2008 kosten slechts € 29,50 en zijn te koop via www.dance2eden.nl/etickets Er wordt bij E-tickets geen presale fee in rekening gebracht.

Ook via TicketBox, Free Record Shop, Primera of Zigger kun je kaarten kopen voor € 29,50, alleen komt hier dan nog wel de presale fee bij.

Dance 2 Eden

vrijdag 07 maart 2008

1611 x gelezen