Ground Zero Festival 2008

Op zaterdag 5 juli 2008 laat Ground Zero weer luidruchtig van zich horen op Recreatiegebied Bussloo. Het meest complete nachtfestival van Nederland biedt dit jaar ruimte aan 30.000 underground fanatics en een bloedstollende line-up. Geheel in het teken van de drie elementen volkeren, geven Multigroove& UDC vandaag het laatste deel van de programmering van Ground Zero vrij; de line-up van de meedogenloze Fire Community.

Eén van de laatste resten van de mensheid muteerde door de aanhoudende straling en inmenging van buitenaardse bezoekers tot een hybride volk dat al jaren op voet van oorlog leeft in de alles verzengende hitte van de woestijn. Een licht onvlambaar volk dat nooit slaapt en van de ene veldslag in de andere rolt. De aanhoudende beats en decibellen die de industriële motoren van hun zelfgemaakte voertuigen produceren, zijn hun wapen in de strijd tegen de vijandige onderdrukker. Na het Bosvolk en het Watervolk, vormt dit Vuurvolk op 5 juli 2008 de laatste en heftigste barriere tegen het kwaad op Recreatiegebied Bussloo; Ground Zero.

Dit zijn de strijders van de Fire Communtie die er op de ruige vlaktes van Ground Zero voor zorgen dat broederschap stand houdt en het feest nooit ophoudt, terwijl hun compromieloze Hardcore, duistere Hardtek & Industrial en razende Terror het terrein laat schudden als bij een vulkaanuitbarsting.

Hardcore
Delta 9 (US)
Buzz Fuzz (NL)
Bass D (NL)
Enzyme X (NL)
Tieum (FR)
LIVE: Rotterdam Terror Corps (NL)
LIVE: Dr. Macabre (FR)
Lunatic & Miss Hysteria (NL)
LIVE: Wishmaster (IT)
Cut A Kaos (CH)
DJ Niel & Carnage (NL)
DJ D (IT)
DJ Marlice (NL)
MC Da Hustla (NL)
MC Double-T (NL)

Hardtek/Industrial
The DJ Producer (UK)
Manu Le Malin (FR)
Simon Underground (UK)
LIVE: Ophidian (NL)
The Outside Agency (NL)
Viper XXL (DE)
LIVE: Alex Kvitta (DE)
LIVE: Razor Edge (CA)
LIVE: Hectic Fence (NL)
LIVE: Sarin Assault (JP)
LIVE: The Rapist a.k.a. Kit Williams (NL)
Northern Rebels Army (NL)

Terror
Mark N (AU)
Speedfreak (DE)
Frazzbass (IT)
LIVE: Speedkore (IT)
LIVE: Noisekick (NL)
Tymon (AU)
IOM Factory (FR)
AK 47 (FR)
LIVE: Ybrid (FR)
The Vizitor & Little Terror Man (NL)
LIVE: Kali DTS (NL)
Smurf (UK)
The Massacre (CH)
Komprex (IT)
LIVE: Qualkommando (DE)
LIVE: Nordcore (DE)

Early bird Tickets
De voorverkoop voor Ground Zero start op zaterdag 22 maart 2008. Tot en met 22 april zijn de tickets uitsluitend verkrijgbaar via het Paylogic systeem op www.groundzerofestival.nl en www.udc.nl voor de speciale prijs van 35 Euro (ex. Fee). Let op, na 22 april zijn er alleen nog maar reguliere tickets voor de prijs van 45 Euro verkrijgbaar!

Reguliere Tickets
Op 23 april 2008 is de Early Bird actie afgelopen en start de reguliere voorverkoop. Reguliere tickets kosten 45 Euro (ex. fee) in de voorverkoop en zijn online verkrijgbaar via het Paylogic systeem op www.groundzerofestival.nl en www.udc.nl en via Ticketbox (www.ticketbox.nl / tel. 0900-9393), Free Record Shop en Midtown (Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Den Haag).

Multigroove

woensdag 19 maart 2008

1864 x gelezen