Hellbound invites... Destroyed

Op 24 juni 1995 vond de eerste editie van Hellbound plaats in de dan al bijna legendarische Hemkade in Zaandam, waar dit luidruchtige concept ruim acht jaar lang als een beest huisgehouden heeft. Op zaterdag 7 juni 2008 - dertien jaar en ruim twintig geruchtmakende edities later - wordt deze demonische Hardcore-creatie weer losgelaten op de plaats waar het allemaal begon. Zet je schrap voor een oorverdovende editie van Hellbound; Hard as Hell.

Speciaal voor de terugkeer op de Hemkade, heeft Multigroove de jonge, frisse organisatie achter Destroyed uitgenodigd om een kneiterharde bijdrage aan de line-up van Hellbound te leveren voor de Ć©chte snelheidsduivels onder de Hardcore fanatics. Na de gemoederen al vier maanden lang flink bezig gehouden te hebben, zal het op zaterdag 7 juni 2008 geplande feest Destroyed zo haar krachten bundelen met Hellbound, om zo samen het hardste en meest spraakmakende feest van het jaar neer te zetten. De meedogenloze battles met de Engelse Hardcore-held DJ Smurf en de meest geruchtmakende acts die hij geprogrammeerd had verhuizen mee naar Hellbound in de Hemkade, met daarnaast nog veel meer van het hardste wat je op Hardcore-gebied kunt verwachten.

Met The Delicate Sound of Thunder - op 24 november vorig jaar - nog vers in het partygeheugen, heeft de Hemkade na een kleine verbouwing bewezen dat de locatie weer helemaal klaar is om het ontembare Hardcore-geweld van een feest als Hellbound te kunnen doorstaan. Als geboortegrond van legendarische concepten als The Delicate Sound of Thunder, Masters of Hardcore en Hellbound heeft het oude industriƫle pand - met vier zalen en de mogelijkheid om van 22.00u tot 06.00u door te beuken - door de jaren heen al bewezen de ideale locatie te zijn om Hellbound op volle kracht door de gitzwarte nacht te laten bulderen.

Volgende week maken Multigroove en Systems of Dance de volledige, ijzersterke en spijkerharde line-up bekend, maar het mag als vanzelfsprekend zijn dat de meest duistere kant van de Hardcore-scene aan bod komt; van ruige Mainstream Hardcore tot rauwe Early Hardcore en van onheilspellende Industrial Darkcore tot obscure Terror en Speedcore met een verradelijk scherp gekarteld randje. Aangevuld met het allerdikste op het gebied van licht, geluid en visuals is deze Hellbound op voorhand al weer een brute Hardcore-klassieker die je niet in de koude kleren gaat zitten; Alleen geschikt voor onverschrokken, doorgewinterde die-hards met stalen zenuwen en trommelvliezen van gewapend beton.

Tickets:
Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox outlets, Primera shops, Free Records shops en via www.paylogic.nl voor 25 Euro ex fee. De vroege vogels die al een kaartje voor Destroyed in de Lexion te Westzaan hadden gekocht, kunnen met dit kaartje op 7 juni natuurlijk gewoon het sinistere domein van Hellbound betreden.

Schrijf je nu op www.multigroove.nl in als Multigroove Member en ontvang een Member Card waarmee je op 7 juni toegang krijgt tot de speciaal ingerichte Multi Member Area in de Hemkade.

Multigroove

donderdag 10 april 2008

2196 x gelezen