Old Amsterdam @ Queensnight

Het was nog even onzeker hoe Multigroove met Queensnight zou uitpakken, maar bij deze maakt de organisatie bekend dat ze haar befaamde Queensnight evenement dit jaar terug brengt in het hartje van onze hoofdstad. Met Old Amsterdam tijdens Koninginnenacht wordt zo de jarenlange Queensnight-traditie in ere gehouden.

Dit jaar is gekozen voor een locatie waar de sfeer de absolute hoofdrol kan spelen; Club Chi. In deze locatie - met haar duistere gangen, overhangende balkons en intieme hoekjes - heb je eigenlijk alleen nog maar wat knetterende stroboscopen, razende rookmachines, een doordringende bass en enkele honderden party-minded people nodig om een feest als Old Amsterdam tot een ouderwetst gezellige knaller te maken.

Jaloers dat je de glorieuze jaren ‘88-‘94 niet meegemaakt hebt? Je ouders vervloekend dat ze je niet eerder op de wereld hebben gezet? Stap dan in de teletijdmachine van de pioniers van toen, en laat je meenemen naar de wieg van de vaderlandse dance-scene; Old Amsterdam. De oude TDK bandjes met de originele House tunes - als enige herinnering aan die tijd - kunnen weer terug de kast in, want tijdens Old Amsterdam komen ze allemaal weer voorbij; Jarenlang zorgvuldig gerijpt en veelvuldig beproefd worden deze klassiekers van de opwindende beginjaren van de house-scene opnieuw tevoorschijn getoverd om de onvergetelijke en ongeëvenaarde sfeer van vervlogen tijden weer laten herleven.

Dit zijn de DJ's die hun ambachtelijke draaikunsten van 22.00 tot 05.00 uur zullen demonstreren met de allerlekkerste, nostalgische House, Acid, Early Rave en Oldskool Classics die ze diep uit hun oude archief zullen opgraven.

Ambient Daan (Digital Overdose/Dance Valley, NL)
Per (Beatckub, NL)
Dano (Multigroove/Mokum, NL)
JP (Mushroom, NL)
Micha B. (Multigroove, NL)
Rossi (HQ/Dance Valley, NL)
Coldfusion (The Beginning, NL)
Jordens (Multigroove, NL)
Lady Dames (Mokum, NL)
Champ E-on (Multigroove, NL)
Danny D. (Club Zoo, NL)
Steve Carta (UK)

Tickets:
Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox outlets voor 20 Euro ex fee en via www.paylogic.nl.

Schrijf je nu op www.multigroove.nl in als Multigroove Member, dan maak je kans op één van de vrijkaartjes die we onder onze leden verloten

Multigroove

maandag 14 april 2008

1807 x gelezen