Pinkster Vendetta Edizione

1ste Pinksterdag en dat is op zondag 11 mei 2008 zal Oldschool Gangsters weer eens flink van zich laten horen. Het nog altijd groeiende concept "Oldschool Gangsters", mag nog steeds blij zijn met deze snel groeiende aanhang van liefhebbers. Ook wanneer je kijkt naar de voorgaande edities van "Oldschool Gangsters" welke allemaal zeer goed werden onthaald.

Dat Oldschool Muziek nog steeds zeer hoog wordt aangeschreven onder de liefhebbers is zeker niet vreemd om te horen. Zoals de vaste bezoekers van Oldschool Gangsters wellicht zullen weten, zal er weer een sfeer ontstaan waar het "ons kent ons gevoel" weer echt voelbaar aanwezig zal zijn. Tevens zal de organisatie bij binnenkomst, aan de eerste "Early OG's", een origineel OG drankje aanbieden om op een super avond te proosten.

Tegenwoordig wanneer je een Line-Up bekijkt van sommige feesten staan er soms wel minimaal 30 DJ's op welke allemaal misschien 30minuten mogen draaien. Maar dat is bij Oldschool Gangsters in dit geval niet de bedoeling want wat is nou leuker wanneer een DJ zijn verhaal kan vertellen aan jou met zijn muziek keuze. Alle Dj's hebben minimaal een uur of meer om hun "ding" te doen.

In de Main, omgedoopt tot de SICILIA Area waar DJ Rob & MC Joe hun beruchte legendarische '1992' Park" sound ten gehore zullen brengen en Stanton met zijn opbouwende Klappers uit de tijden van toen alles "zo goed was" Pat C bekend vanStudioLe Bateau, Red Delicious welke menig één verraste met een vette classics sound, DJ M de man van de Sound Of Goldfinger Rosmalen (en wie is daar niet geweest!!!) en voor deze speciale pinksterdag staat er een Exclusieve Oldschool Act On Stage... T99 wie kent ze niet de klappers Anasthasia met en zonder rap, Maximizor and meer...

In de Bassement welke is omgedoopt tot de NAPOLI Area met nieuwe OG's zoals niemand minder dan de held uit Brabant Franky Dux de man die garant staat voor Feest!! en Psycko DJ en Arjan V welke al diverse Oldschool Feesten op hun naam hebben staan. Ricky Da Dragon die altijd te vinden is bij Oldschool Gangsters met zijn eigen creative invulling. Daarnaast gaan de residents OCD vs Reza weer voor een vette Oldschool/Techno tot bijna Early Rave geluid zorgen. En Good Old DJ Lars die zijn entry maakt als Oldschool Gangster.

Hier de LINE UP nogeven op een rijtje en verdere info voor Zondag 11 Mei 2008, 1ste Pinksterdag:

Area1: Sicilia
DJ Rob & MC Joe
Stanton
Pat C
DJ M
Red Delicious
LIVE on Stage: T99 (Anasthasia)
Hosted By MC Alee

Area2: Napoli
Ricky Da Dragon
Franky Dux
Psycko DJ vs Arjan V
Lars
Reza vs OCD
Hosted By MC-B

Oldschool Gangsters

dinsdag 15 april 2008

1904 x gelezen