Hellboy's alliance

Op 20 juni zal Zaandam op zijn grondvesten schudden. In De Kade barst dan het feest Intruders los. Dit feest staat geheel in het teken van de strijd tussen buitenaardse Intruders en het verzetsleger van DJ Hellboy: Hellboy's alliance. Voor deze oorlog heeft de organisatie uit strategisch oogpunt bepaald het gevecht te verdelen over 2 area's. In de Intruders area zullen de Intruders bevochten worden met het zwaarste hardcore en darkcore geweld onder aanvoering van grote oorlogshelden als Partyraiser, Unexist en The Rapist. In de Holy Beats area is ervoor gekozen om de Intruders te verrassen met oude oorlogstactieken, ook wel bekend als oldschool en early rave. De leiding in deze area wordt gevoerd door oude krijgsheren als Buzz Fuzz en Champ-E-on.

Op Intruders - Hellboy's alliance komen twee feesten van Non Stop Entertainment samen, te weten het hardcore/darkcore feest Intruders en het oldschool/early rave feest Holy Beats. Bezoekers van de vorige Intruders zullen zich vooral de bikkelharde muziek en vette decoratie herinneren. Holy Beats is inmiddels bekend vanwege de unieke underground sfeer en het supergezellige publiek.

Om het feest nog vetter te maken zal VJ 3DJL de strijd ondersteunen met een wervelende VJ-show die uiteraard geheel in het teken staat van de legendarische oorlog met de Intruders. Daarnaast kan je weer coole decoratie verwachten die er voor zal zorgen dat je overweldigd zal worden en je jezelf temidden van het oorlogsgeweld zal wanen. Net als op de vorige feesten van Non Stop Entertainment wordt alles weer gefilmd en kan je na het feest een video-impressie terug kijken op www.nonstopentertainment.nl. Hier zullen natuurlijk ook weer de partypics geplaatst worden.

Voor deze editie van Intruders is gekozen voor De Kade in Zaandam. De Kade is een mooie en geschikte locatie voor het Intruders concept. Na de eerste editie is een onderzoekje gedaan en de conclusie was dat dit feest het beste naar De Kade kon verhuizen. De Kade is zowel met openbaar vervoer (de locatie is op loopafstand van station Zaandam) als met de auto (er is een grote parkeerplaats op nog geen minuut loopafstand) prima te bereiken.

Intruders duurt van 23.00 tot 06.00 uur. de entree is zo laag mogelijk gehouden. In de voorverkoop kan je al een kaartje kopen voor slechts 10 euro. Aan de deur kosten de kaarten 12,50. Voor meer informatie en ticketverkoop: www.nonstopentertainment.nl

Naast Intruders in de Kade zal er ook een Intruders area te vinden zijn op het Re-Action Outdoor festival in Valkenswaard. Hier zullen onder andere de dj's Evil Activities, Noize Suppressor, Partyraiser en Triax optreden.

Intruders: are you ready to protect our planet….

Non Stop Entertainment

donderdag 01 mei 2008

1971 x gelezen