Slaves to the Rave

Zaterdag 24 mei 2008 knalt de koepel van Outland af, want dan is het tijd voor de eerste editie van Slaves to the Rave in deze top locatie. De line-up is inmiddels bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Naast de top line-up wordt er in Outland veel aandacht besteed aan decoratie, VJ projecties, lasers, vuurwerk en veel bijzondere en extreme (dans)acts. Het geluid gaat de 24ste ook zeker op maximaal zodat je die bass niet alleen maar hoort, maar uiteraard ook weer gaat voelen!

NRG-Events kan bij deze ook met trots melden dat zij dit jaar meedoen met een Slaves to the Rave wagen tijdens de FFWD Dance Parade. Zaterdag 9 augustus gaat het weer helemaal los in het centrum van Rotterdam waar op dat moment dan 400.000 mensen het grootste feest van de Benelux vieren. Hierbij gaat de Slaves to the Rave wagen laten zien dat zowel de oude als de nieuwe Hardcore nog steeds tot de populairste muziekstijlen van Nederland behoren. Maandag 26 mei zullen we via een persbericht meer informatie geven over de truck, line-up en verdere aankomende feesten van NRG-Events.

Hieronder de line-up voor Slaves to the Rave in Outland, Rotterdam. De voorverkoop is inmiddels in volle gang, voor € 20,- zul je een top nacht beleven, die je niet snel zal vergeten! So be there!!

Area 1 / Present Hardcore

Noize Suppressor (it)
Endymion
Unexist (it)
Neophyte
Angerfist
Nosferatu
J.D.A.
Reza
Na-Goyah
Live on stage!! Evil Activities
Hosted by: Mc Double T

Area 2 / Early Hardcore

Darkraver
Rob & Mc Joe
Jappo (it) vs. Claudio Lancinhouse (it)
Buzz Fuzz
The Viper
OCD
Panic
Reflect
Hosted by: Mc TMC

NRG Events

zondag 18 mei 2008

2074 x gelezen