Dutch Rave is terug

Na jaren van afwezigheid is de legendarische dance organisatie Dutch Rave weer terug met een feest op de plek waar ze ook begonnen zijn. Sinds de millennium wisseling zijn er geen evenementen meer geweest onder de naam Dutch Rave. Door aandringen van vroegere aanhangers en omdat andere serieuze organisaties interesse hebben getoond om de naam Dutch Rave over te nemen is besloten om zelf weer Dutch Rave feesten te geven.

Dutch Rave gaat met het vroegere concept door. Dat betekent, dat een gezellige underground karakter aanwezig zal zijn op alle evenementen. Bovendien zal de kaartprijs van de Dutch Rave evenementen in evenredigheid staan, tot wat het aanbod is. Het aanbod zal altijd een zo breed mogelijk programma zijn. Binnen dit programma is plaats voor zowel onbekende als bekende DJ?s en artiesten. Dutch Rave werkt volgens het All=More concept, als het gaat om house muziek aanbod.
Door zoveel mogelijk house stijlen te huisvesten binnen één evenement, kan ter plekke worden gekozen wat die avond het best aansluit op gevoel en stemming van de bezoeker. Daarmee kan een Dutch Rave evenement nooit vervelen.
Het aanbod bestaat uit een mix van: Hardstyle, Hardcore, Hardhouse, Old Skool, Early Rave, (Hard)Trance, Tunnel Trance.

Op zondag 30 mei 2004 (1e Pinksterdag), zal in de City Hall te Utrecht (vroegere AXL & Arena) het Dutch Rave evenement ?Arise? worden gegeven.
Deuren gaan open om 22.00 tot 6.00 a 7.00 uur
DJ?s: O.J. Sketler, Panic, Buzz Fuzz, Jochen (Matrixx), Flamman, ROB (Club-X), Jay-Ve, Quint, Scorpion, Psyche, up-skillz, Axn en meer!
Kaarten verkrijgbaar vanaf 1 april via: Ticketservice Nederland, Midtown en Twist & Shout Utrecht

City Hall Utrecht is de plaats waar Dutch Rave in het verleden is begonnen. City Hall Utrecht is een bijzondere maar ook duistere locatie, omdat het de aan één geschakelde kelders zijn van het oude Utrechtse stadhuis waar zich vroeger de gevangenis bevond.

klik hier voor de Flyer

Dutch Rave

dinsdag 23 maart 2004

1665 x gelezen