Mindblowers

Op 7 juni is het weer tijd om de aussies en cavellos uit de kast te pakken, de nike's aan en je klaar te maken voor een nacht vol met de beste hardcore sounds van vroeger! Na de succesvolle editie van vorig jaar, besloot Core Dance Events ook dit jaar te gaan voor een Mindblowers editie die terug gaat in de tijd, de tijd van de hardcore uit de jaren 90! Met trots presenteert Core Dance Events dan ook:

Mindblowers - remember the history of the core // phase 02

De volgende artiesten zijn daarbij uitgenodigd om deze nacht tot een geweldige nacht te maken:

Bass D
Chosen Few
Leviathan
Icon
Miss Zelda
Randox
Rheeza
SinaK-E
MC M-Shane

Core Dance Events staat er ook om bekend om hun aangeboden feesten betaalbaar te maken voor iedereen. Daarom kan je dit feest bezoeken voor een prijs van maar 15 euro. Kaartjes kan je dan ook vooraf bestellen via email. Stuur een email naar info@cdevents.nl en vermeld daarin het aantal kaarten dat je wilt bestellen en voor wie ze bestemd zijn (voor+ achternaam). Verdere info krijgt je dan zsm terug.

Daarnaast is bekend dat de locatie waar het feest gehouden wordt bekend staat om de NO SOUND LIMITS. Core Dance Events maakt daarvan dan ook dankbaar gebruik. In samenwerking met Spotjo Licht & Geluid zal er dan ook alles aan gedaan worden om het best mogelijke geluid en licht er neer te zetten. Wie al eerder een mindblowers editie heeft bezocht, weet wat dat inhoudt: KNALLEN!!!

CDE

zondag 25 mei 2008

1983 x gelezen