Happy Hardcore komt naar Amsterdam

Rotterdam ging in februari helemaal uitverkocht - en dus hoog tijd voor Amsterdam en omgeving om weer het echte ouderwetse stampwerk te gaan beleven... Happy Hardcore komt naar The Sand! Kom maar op met de aussi's en de maxies, Happy Hardcore is helemaal terug en zaterdag 21 juni staat The Sand in Amsterdam volkomen in het teken van de vrolijkste dance ooit gemaakt.

De Rotterdamse Outland beleefde in februari een legendarische nacht - om meerdere redenen. Voor het eerst in vele jaren was er weer een nacht met louter happy hardcore - het genre dat jarenlang het straat- en clubbeeld domineerde. Met als boegbeelden Charly Lownoise en Menthal Theo. Die lieten in Rotterdam al zien waar het echt om draait bij deze stroming, en dat gaan ze opnieuw doen in Amsterdam.
Maar ze komen niet alleen: de meer dan spraakmakende Party Animals zijn weer terug (voor een live optreden!), net als Pengo labelmanager Weirdo. Samen met Noizer en Berry treedt Waxweazle nog eenmaal op, als DJ team. Vanuit Duitsland komt Dune, bekend van zijn classieker ‘Hardcore Vibes’. En met diezelfde auto arriveert landgenoot Interactive, bekend van de hit ‘Forever Young’. Kortom, een gouden greep uit het niet zo lange verleden, dit zijn de mannen die Happy Hardcore groot maakten.
Happy Hardcore is terug, en dat wordt opnieuw bewezen op zaterdag 21 juni. Terug naar de aantrekkingkracht van de grote rave’s en de hitlijsten vol met happy hardcore nummers. De line up nog kort op een rij:

CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO // INTERACTIVE // PARTY ANIMALS LIVE // WAXWEAZLE DJ TEAM // DUNE // WEIRDO

Tickets voor deze avond kosten €25,- (ex fee) en zijn vanaf nu te koop via www.ticketonline.nl en bij alle Free Record Shops.

INFO
SATURDAY 21-06-2008
22:00 – 05:00 HRS
AGE 18+

VENUE
THE SAND
RHONEWEG 36
AMSTERDAM

Cyndium

woensdag 11 juni 2008

1892 x gelezen