Defqon.1 festival 2008

Zaterdag 14 juni ligt de cd compilatie Defqon.1 festival 2008 in alle muziekwinkels. De cd compilatie is een registratie van het keiharde gelijknamige festival, dat op dezelfde dag plaats vindt op het Almeerderstrand - georganiseerd door Q-dance. Het festival Defqon.1 is het grootste outdoor event waar alle hardere stijlen van de dance aan bod komen. Vier vooraanstaande headliners van het festival leveren allen een mix af, die de power en het gevoel van het festival perfect weergeven. Dit geweld is verdeeld over vier mixen, die samen zijn gebracht op twee cd’s. Het derde schijfje is een bonus cd waarop alle stijlen en stages van Defqon.1 aan bod komen.
CD1 RED – Harder Styles – D-Blocks & S-Te-Fan
Het eerste schijfje van het album vertegenwoordigt het onverwoestbare duo D-Blocks & S-Te-Fan. Deze twee heren versterken elkaar al sinds 2004 en hebben sindsdien een gevestigde naam in de hardere stijlen van de dance. Naast hun optredens beheren zij ook het hardstyle label “Next Chapter” en het sublabel van gerenommeerde label Scantraxx “Evolutionz”. Voor Defqon leveren zij een strakke mix af met de beste platen uit hun sets, in combinatie met hun laatste hits.

CD1 BLUE – Hardstyle – Alpha²
De tweede mix op cd 1 is gemixt door de broers Alpha². Alpha² zijn op bijna elk Q-dance evenement te vinden en gaan ook hun opwachting maken op het Defqon.1. De twee broers zijn al geruime tijd bekend onder de noemer Hardstyle en hebben een ongekend talent voor het brengen van de juiste muziek. Naast hun optredens beheren zij ook het kersverse Hardstyle label A² Records. Voor de Defqon.1 cd staan zij garant voor een vette hardstyle mix, afgeroomd met een Alpha² sausje.

CD2 GREY – Oldstyle/ Early Rave - Stunned Guys
Cd 2 bevat net als de eerste cd ook weer twee mixen. De eerste mix is afgeleverd door de Stunned Guys. Al 15 jaar zijn deze heren afkomstig uit Italië actief en hebben een gigantische populariteit. Hun welbekende productie “Thrillseeka” uit 1999 is een van de bekendste platen van de hardere stijlen muziek en heeft vele producers inspiratie gegeven voor hun hedendaagse producties. Voor Defqon.1 leveren zij een geweldige Oldstyle mix af met de beste platen uit de geschiedenis, gemixt in een Stunned Guys jasje.

CD2 BLACK – Hardcore – Evil Activities
De tweede mix van cd2 vertegenwoordigt de muzikale talenten van Hardcore dj Evil Activities. Naast zijn bekendheid als dj is hij ook een gevierd producer en werkte hij onder andere met grote namen als dj Panic en Neophyte samen. Hij was een van de weinige artiesten die op de labels Rotterdam Records en Neophyte Records zijn platen heeft gereleased. Zijn mix voor Defqon.1 is een die je als liefhebber moet hebben. Een combinatie van zijn beste eigen producties, doorgemixt met de beste Hardcore platen alletijden.
BONUS CD – The Sound of Defqon.1 2008
Het album bevat tenslotte ook nog een derde bonus cd. Hierop staan tien minimixen die telkens één van de stages van het Defqon.1 festival vertegenwoordigen. Elk stage heeft een eigen muzikale richting, dus voor de liefhebber van de hardere dance is deze bonus cd een echte wannahave.
Vrijdag 13 juni is er tussen 17.00 uur en 19.00 uur een exclusieve release gig bij Free Record Shop Almere Stad (adres: De Diagonaal 27), met optredens en signeersessies van D-Block & S-T-Fan, Alpha² en Evil Activities.
De cd is tijdens Defqon.1 Festival 2008 verkrijgbaar bij de Free Record Shop stand.
Vanaf 17:00 uur zijn D-Block & S-T-Fan en de Stunned Guys; vanaf 17:30 uur Alpha² en Evil Activities aanwezig voor een exclusieve signeersessie.

Vanaf zaterdag 14 juni is de Defqon.1 festival 2008 compilatie exclusief te downloaden op Dance-Tunes.com. Tevens liggen de cd’s in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en op Bol.com.

Dance-Tunes.com

dinsdag 10 juni 2008

2084 x gelezen