Megarave germany

De naam Megarave heeft een hele historie en mag zich zonder twijfel tot het langst bestaande concept noemen. Sterker nog, het is met de historische edities in de beruchte locatie Energiehal in Rotterdam een van de grondleggers geweest voor de huidige hardcore scene. Met de outdoor editie in 1993 werd Nederland voor het eerst geconfronteerd met een party waarbij meer dan 35 artiesten optraden waarmee het trademark Megarave zijn stempel op de toenmalige scene drukte. In de loop der jaren hebben een hele reeks Megarave edities (in –en  outdoor) plaats gevonden op diverse locaties, in diverse europese landen en zelfs Los Angeles USA .  Tevens is het bekende platen label Megarave records niet meer weg te denken uit de platenkoffer van de betere DJ en zijn de Megarave compilatie CD’s en DVD’s niet meer te tellen. Met de mijlpaal Megarave 100 in 2007 en resident producers als Dione, Headbanger, Dr Z Vago, Partyraiser en vele anderen is ook de toekomst van Megarave records gegarandeerd.

In een ver verleden 26 maart 1994 organiseerde Raveline Germany samen met Rige een Megarave in Duisburg, die ondanks extreme kou (- 10 graden) plaats vond in een oude onverwarmde electriciteitscentrale. De setting was duister en de line up voor die tijd ongekend, maar het was gewoon heel koud.  Na 14 jaar is het eindelijk weer eens tijd voor een Duitse Megrave editie:

De evenzo beruchte en unieke lokatie TURBINENHALLE in Oberhausen zal helemaal in het teken staan van deze unieke gebeurtenis die maar liefst 12uur non-stop (van 20.00 tot 08.00uur) zal duren!   Meer informatie over de lokatie Turbinenhalle lijkt ons overbodig, hier is al genoeg over gesproken en geschreven.  Ook het feit dat een Megarave in combinatie met deze lokatie zal zorgen voor een onvergetelijke en waarschijnlijk eenmalige gebeurtenis die je niet mag en kan missen! De organisatie UHM (bekend van oa Raving Nightmare) zal dit evenement productioneel ondersteunen waardoor de puntjes op de i gezet kunnen worden en niets aan het toeval zal worden overgelaten. Het beste van Rige en UHM kan de bezoeker verwachten waardoor er een unieke partyexperience beleefd zal worden. Verdeeld over 4 areas zullen een groot aantal nationale en internationale artiesten geprogrammeerd worden.  Maar ook de talenten zullen een kans krijgen om hun kunsten te vertonen. De complete line up zal op 11 July 2008 bekend worden gemaakt.

De voorverkoop zal op 05 Juli 2008 starten via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland, alle FNAC verkooppunten in Belgie en Frankrijk en via de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free record shops in Nederland. Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel , eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via www.rigeshop.com   of  www.u-h-m.com   je  E Ticket.

Rige

woensdag 25 juni 2008

2052 x gelezen