Slaves to the Rave

Zaterdag 6 september 2008 is het tijd voor de 2e editie van Slaves to the Rave in Outland te Rotterdam. De eerste editie in deze locatie was een grandioos succes. NRG-Events gaat er zaterdag 6 september alles aan doen om de editie van 24 mei te overtreffen.

NRG-Events heeft voor deze Slaves to the Rave een line-up samengesteld uit vele nationale en internationale toppers, deze line-up staat garant voor een avond compleet los! Er zijn ook deze keer 2 zalen met in Area 1 de beste Present Hardcore waar o.a. Tommyknocker, Evil Activities, Art of Fighters en Nosferatu de zaal zullen gaan laten ontploffen! In Area 1 ook een spectaculair optreden van de Masters of Ceremony, wat betekend; complete chaos en feest op het podium. Zaal 2 staat weer in het teken van de Early Hardcore waar we terug gaan naar de gouden tijden van o.a. de Energiehal. Hier zullen onder andere dj’s als Paul Elstak, Claudio Lancinhouse, Neophyte, Reza en Waxweazle je een nacht laten beleven die je niet snel zult vergeten!

Naast de spetterde line-up kun je ook deze keer weer het beste geluid (hard en zuiver!), de mooiste lasers, speciale decoraties en bizarre entertainment acts verwachten. De voorverkoop van dit feest is inmiddels in volle gang en voor € 20,- (ex. fee) wordt dit een feest wat je niet snel zult vergeten!


Bij deze de line-up van Slaves to the Rave!

Area 1 / Present Hardcore:
 
Tommyknocker (it)
Evil Activities 
Nosferatu 
Mad Dog (it)
Tha Playah
Art of Fighters (it)
D-Spirit
OCD 
Darkvizion 
Nexes 
Live on stage: Masters of Ceremony
Mc TMC

Area 2 / Early Hardcore:
 
Vince 
Paul Elstak 
Neophyte
Nico & Tetta (it)
Reza 
Claudio Lancinhouse (it)
Waxweazle
Reiner 
Live on stage: Human Resource 
Mc Jeff.

NRG Events

zaterdag 19 juli 2008

1825 x gelezen