United Gabber Nations

Vrijdag is het dan eindelijk zover, de lang verwachte eerste editie van United Gabber Nations. In discotheek Heaven in Heerenveen zullen DJ's als Chosen Few, Cup-A-Core, E-Rick, Shadowraiser en anderen hun opwachting maken. Deze discotheek ligt in het centrum van Heerenveen, vlakbij het NS station en is zowel met de auto als trein goed te bereiken. Het concept is simpel, een underground event met verschillende stromingen binnen de hardcore, waar vooral al ook veel aandacht zal zijn voor hardcore uit de midden jaren negentig.

23:00 - 00:00 Painbringer:
Opent het feest, maar zal zeker niet soft draaien. Dat word gelijk raggen, geen classics die je op ieder oldschool feest hoort maar veel mokum, h2oh, cenobite, ruffneck, gangsta etc.

00:00 - 01:00 NXS:
Draait voornamelijk oldschool en early hardcore, zal op United Gabber Nations een early hardcore set gaan neerzetten. Is bekend van Revolution en Rave the X-Mass.

01:00 - 02:00 Chosenfew:
Eén van de beste en bekendste hardcore dj's ter wereld. Draait sinds 1991 op hardcore feesten over de hele wereld. Ook bekend als producer van nummers als Name of the DJ.

02:00 - 03:00 Shadowraiser:
DJ talent uit Sneek, staat in de line-up van menig hardcore feest in het noorden van Nederland.

03:00 - 04:00 E-Rick:
Een bekende naam in de scene in het noorden van Nederland. Hij organiseerd met Maddmaniaxx geregeld feesten, heeft verder een eigen platenlabel en platenzaak.

04:00 - 05:00 the Whistler:
Organisator achter de Diss Reaction feesten, en beter bekend van de snelle dj sets.
Zijn draaistijl is een combinatie van breakcore/frenchcore/uk style en terror.
Dus voornamelijk snel en veel afwisseling. Heeft op verschillende lokaties en feesten
gedraait en van deze naam zullen we meer gaan horen!.


05:00 - 06:00 Cup-A-Core:
Mischien wel een van de grotere talenten van Nederland. Staat bekend om zijn harde en duistere sets. Een perfecte afsluiter van een feest. Absoluut niet geschikt voor mietjes.

Kort nog even de kledingvoorschriften:
Trek voor de verandering weer eens je Aussie uit de mottenballen. Met witte veters, bretels of andere extreem rechtse uitingen kom je NIET binnen. Ook een stropdas zul je af moeten doen om binnen te komen, het is immers geen bijeenkomst van de raad van bestuur van de Rabobank.

United Gabber Nations

woensdag 24 maart 2004

1767 x gelezen