Earthquake - Germany 2008

Net als in 2006 (Rheinwerk - Duisburg) en 2007 (Turbinenhalle - Oberhausen) zal ook in 2008 de Duitse Earthquake editie in het najaar plaats vinden. Op 18 Oktober 2008 zal het voormalige Tarm Center in Frechen/Koln weer het decor zijn van een UHM event!

Velen onder ons zullen zich de Raving Nightmare edities in de periode 2004 - 2007 nog goed kunnen herinneren. De teleurstelling was dan ook groot toen bekend werd dat deze locatie haar deuren zou sluiten. Het was ook lange tijd stil rondom deze geliefde locatie, nadat in maart 2007 het slot erop ging en het ernaar uitzag dat er opnieuw voor altijd een prachtige en geschikte locatie voor de hardcore scene zou verdwijnen.
Met een nieuwe eigenaar waait er weer een frisse wind en in Juni 2008 opende de locatie na een grondige verbouwing en vele logistieke aanpassingen weer haar deuren onder de naam Juby Q. Het resultaat mag er zijn!

UHM is dan ook trots om na al die tijd weer het eerste Hardcore evenement te presenteren in deze locatie. Op 18 oktober 2008 zullen 3 areas worden ingericht en worden geprogrammeerd in diverse stijlen. Hiermee zal deze bekende locatie een nieuwe periode met hardcore tegemoet gaan. Vanzelfsprekend past hier ook een sterke line-up bij. Een goede combinatie tussen toppers en subtoppers zal voor een onvergetelijke nacht gaan zorgen. Ook tijdens deze Earthquake editie zullen de meeste artiesten een solo set verzorgen. De line-up zal op 30 Augustus 2008 bekend worden gemaakt.

Vip Tickets
Natuurlijk mag de VIP room niet ontbreken tijdens de inwijding van deze nieuwe periode!
Onbeperkt drank en food tijdens de gehele avond genieten vanaf het Vip Balkon die uitzicht bied over area 1 en area 2! Vip tickets zullen Euro 80,- ex fee kosten en zijn via de webshop van UHM te verkrijgen als E-Ticket maar deze keer is ook weer het originele fysieke ticket te bestellen. Diverse voorverkoop adressen in Duitsland en Nederland zullen dus ook met een beperkt aantal Vip tickets worden voorzien! Bij alle voorgaande hardcore evenementen in deze locatie waren de VIP tickets binnen enkele weken uitverkocht. De organisatie gaat er dan ook van uit dat dit deze unieke editie wederom zal gebeuren Op = OP

Tickets
De voorverkoop start op 30-08-2008 via de CTS / Eventim in geheel Duitsland en de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder de Free Record Shop, alle Primera verkooppunten in Nederland via het Paylogic systeem of online E-tickets via www.u-h-m.com. Een ticket zal slechts Euro 23,00 (ex fee) kosten.

Transport en openbaar vervoer
Voor de mensen die op eigen gelegenheid komen en dus met de auto kan de organisatie melden dat er een nieuwe afrit in gebruik is genomen aan de A4, de autosnelweg vanuit oa Aachen/Duren en Nederland (Venlo, Heerlen, Eindhoven) waardoor je nog sneller als voorheen bij deze locatie zal komen. Het betreft afrit 9b - Frechen Nord. Op het einde van deze afrit rechts en na 800m bij de eerste stoplichten naar links waarna de locatie aan de rechterzijde gelegen is. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Voor de mensen die met het openbaarvervoer reizen zijn er ook talloze en eenvoudige mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl . De gratis pendelbus vanaf Köln Hbf tot aan de locatie in Frechen zal opnieuw beschikbaar zijn.

U-H-M

zondag 24 augustus 2008

1756 x gelezen