Reng Deng Deng: Hardcore For The Headstrong

Voor hardcore liefhebbers geen tijd om te herstellen van de vakantie want 11 Oktober mogen jullie weer! De waarderingen en het enthousiasme van de bezoekers liegen er niet om: het verlangen naar een vervolg is groot en dus tijd voor een schepje er bovenop. Daarom heeft Cyndium besloten haar fans deze keer te belonen door een extra editie in te lassen van Reng Deng Deng: Hardcore For The Headstrong.
De titel geeft het al aan: rammen vanaf de allereerst minuut en rusten zal er voor velen niet in zitten. Er is dan ook weer flink geïnvesteerd door Cyndium en met artiesten als: Angerfist, D-Passion, Neophyte en Unexist zal de naam Hardcore For The Headstrong eer aan worden gedaan.

Met ook een nieuwe uitstraling breekt er voor een van Cyndium’s populairste concepten een nieuw tijdperk aan: donkerder, beter maar vooral HARDER. Ook de Joker is gemuteerd in een nog duisterder wezen wat voor de bezoekers van de komende, alweer 8e, editie van Reng Deng Deng veel goeds zal betekenen… Met de hoge kwaliteit waar Cyndium voor garant staat en een line-up waar menig hardcore die-hard nog bij neervalt zal deze Reng Deng Deng niet onopgemerkt blijven voor de inwoners van Nederland.

We laten jullie niet langer wachten hieronder vind je de line-up. Wederom zullen er 2 zalen in gebruik worden genomen met een assortiment aan gewaardeerde artiesten.

De Line-up:

Zaal 1

Angerfist
Consumer
D-Passion
Enzyme X
Neophyte
T-Junction
Unexist

Zaal 2
Conspirator
Da Tranceformer
Divfox Audio
Ear Damage
Extreme DNA
Hellkite
Ike
Mindfuck
Prankster
Raoul – D.K.C.
Rheeza
Scorpion
Scrooge
Shikra
The Vinyl Pimp
Viruz
MC: The Pavillion

Cyndium

donderdag 04 september 2008

1622 x gelezen