Pole Position Anthem

De voorbereidingen voor de unieke Masters of Hardcore editie in de TT-Hal zijn in volle gang. 13 september a.s. zal de splinternieuwe hal op het race circuit in Assen met snoeihard en loepzuiver geluid kennis maken met het fenomeen hardcore muziek.

Zoals gebruikelijk lanceert Masters of Hardcore ieder evenement een anthem.
Ditmaal werd Nederlands hardste female deejay gevraagd om een nieuw pareltje af te leveren. Day-Mar, die eerder hoge ogen gooide met haar producties als Embrace the night, Motherfuckin slit en No Prada bleek de uitgelezen kandidate met haar eigenzinnige, snelle en harde hardcore sound.

Day-Mar:
“De enige voorwaarde die ik stelde was dat ik echt mijn eigen ding mocht doen en dat ik niet gebonden was aan een bepaalde sound of snelheid voor mijn productie.”
“Nadat mij verteld werd dat die zaken zoals gebruikelijk door de artiest zelf worden bepaald twijfelde ik geen moment!”
“Ik heb wederom mijn nichtje Charlotte gevraagd mij vocaal te ondersteunen.”
“Omdat ik altijd probeer iedere track niet op een voorgaande te laten lijken en omdat ik wat meer snelheid in de track wilde brengen heb ik haar vocalen ditmaal anders gebruikt dan in bijvoorbeeld Embrace the night.”
“Ik ben zelf heel blij met het eindresultaat en kan niet wachten Pole Position door de speakers in de TT-Hall te horen rammen !”

De gloednieuwe track van Day-Mar is nu te exclusief te beluisteren en zien!

Klik hier voor het anthem.


Masters of Hardcore
13 September 2008
TT-Hall Assen
22.00 – 07.00

Line up:
Vince – Nosferatu – Paul – Evil Activities – Unexist – Tieum – Outblast – Korsakoff – DaY-Már – Drokz – Mad Dog – Predator – Tomcat & Rudeboy
Live: Traxtorm Gangstaz Allied
Live: Neophyte vs Tha Playah
Live: Noize Suppressor vs Angerfist

Meer informatie vind je op: www.mastersofhardcore.com

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle voorverkooppunten van de Ticketservice, waaronder alle postkantoren en de Free recordshops.
E-tickets zijn verkrijgbaar via tickets.artofdance.nl

Art of Dance

donderdag 04 september 2008

1953 x gelezen