Order Of The Gash

Na het overdonderende succes van de 2007 kerst-editie kon het niet uitblijven dat er in 2008 een vervolg zou komen. Op 29 November 2008 presenteren Pro-mode Entertainment & UHM een nieuwe editie van het vermaarde evenement Hellraiser dat duizenden gabberharten sneller laat kloppen. Opnieuw vormen de Turbinenhalle het decor van het legendarische concept. Gedurende een ware hardcore marathon van maar liefst 12h non stop (20.00 uur tot 08.00 uur)zal het beste dat de hardcorescene te bieden heeft worden aangeboden. Alleen de allergrootste namen zullen deel uitmaken van de Order Of The Gash, dus bereid je voor op één van de hardste evenementen van dit najaar!

De twee organisaties Pro-mode Entertainment en UHM hebben de handen ineen geslagen. UHM
ken je van grote internationale evenementen als Raving Nightmare en Earthquake. Na het megasuccesvolle "Hellraiser-No One Can Stop Us" is wel duidelijk geworden dat Pro-mode Entertainment ook garant staat voor evenementen met een grandioze line-up en een loeihard soundsystem. De combinatie van beide partijen zorgt ervoor dat het concept Hellraiser een nieuw tijdperk in zal gaan waarbij waarbij het de oude glorie doet vergeten!

Op dit moment werken de organisaties nog aan het fine-tunen van de line-up, maar zij kunnen vast verklappen dat het een editie wordt om de vingers bij af te likken en je ogen en oren wijd open te houden! Werkelijk alles zal uit de kast worden getrokken voor een internationale line-up die zijn weerga niet kent, megavette decoratie en een monster van een geluidssysteem, waar Pinhead zeer schril bij afsteekt. Het grote voordeel van de Turbinenhalle is het ontbreken van een sound limit. Het is dan ook niet vreemd dat de locatie opnieuw gekozen is voor een volgende editie in de Hellraiser-saga. Het geliefde complex ligt net over de Nederlands/ Duitse grens bij Oberhausen en is zeer goed bereikbaar met een uitstekende parkeergelegenheid. Daarnaast wordt de locatie op dit moment grondig onder handen genomen en gerenoveerd. De complete line up verdeeld over 4 areas zal op 19 September 2008 bekend worden gemaakt!

Presale Tickets
Tickets zullen Euro 26,50 ex fee gaan kosten. De voorverkoop zal op 12 Sept 2008 starten via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland, alle FNAC verkooppunten in Belgie en Frankrijk en via de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free record shops in Nederland. Tevens zullen ticket te verkrijgen zijn bij alle Primera winkels in Nederland via het Paylogic systeem. Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel , eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via www.u-h-m.com   je  E Ticket.


Vip/Backstage tickets limited
Voor deze niet te missen Hellraiser editie in de Turbinenhalle zullen een zeer beperkt aantal Vip/Backstage tickets te verkrijgen zijn. Met dit ticket heb je toegang tot het backstage gedeelte in de mainhall van de Turbinenhalle en kan je in de naastgelegen ingerichte ruimtes gebruik maken van het uitgebreide foodbuffet en de fruitbar. Tevens ontvang je een exclusief Hellraiser party T-Shirt en een poster. Natuurlijk is er voor een aparte VIP toegang gezorgd die je rechtstreeks naar het backstage gedeelte zal leiden. Door de beperkte ruimte van het backstage gedeelte zullen er slechts 150 van deze unieke tickets worden verkocht. Maar let op: Deze speciale tickets zullen Euro 50,- (ex fee) kosten en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de E-Ticket shop op de UHM website of via bepaalde voorverkoopadressen!
Bustrips
Er zullen vanuit diverse regio’s in Nederland, Belgie en Duitsland bussen worden georganiseerd naar dit evenement. Hou de website van het evenement of die van UHM in de gaten voor meer informatie! Voor Nederlandse bezoekers kijk op www.dance-festivalbus.nl voor de laatste informatie mbt busreizen naar dit evenement.

Wil je meer informatie over Hellraiser- Order Of The Gash, houdt dan goed de websites www.u-h-m.com en www.hellraiser-event.com in de gaten. Deze keer wordt de hel harder dan ooit opgeroepen: het gevolg zal een hemel zijn voor elke dedicated hardcore-liefhebber.
The legend is back, time to raise hell: Hellraiser - The Order Of The Gash!

U-H-M

donderdag 11 september 2008

1768 x gelezen