No Bullshit

Op 1 november 2008 wordt in het Almere Events Centre een eeuwenoude traditie geeerd als de toreros en matadores van Multigroove en DNMC-Events het gevecht aan gaan met de Bull; Een stierengevecht als blijk van waardering en ontzag voor de mystische krachten van dit beest. Daarbij schijnen dergelijke gevechten voor sommige vrouwen als afrodisiacum te werken, dus het zal er ongetwijfeld in alle opzichten verhit aan toegaan tijdens ‘No Bullshit’.

De Bull is terug, wreder en medogenlozer dan ooit tevoren. De vechtlust, intelligentie en onuitputtelijke kracht van de Bull is vele jaren onderschat en dus zetten Multigroove en DNMC-Events deze keer alles op alles om het beest te bedwingen. Drie arena’s vormen het toneel voor een groot aantal heftige battles, brute twee uur durende sets en een battaljon toreros en matadores waar de Bull een geduchte tegenstander aan heeft.

Met tierende en razende Hardcore en Early Hardcore zullen de toreros Dano vs. The Antidote (Multigroove/DNMC) en Vinyl Junk (UHM) de Bull te lijf gaan in de eerste arena. Echter, voordat een torero na twee uur het strijdtoneel mag verlaten, zal hij eerst een twintig minuten durende battle moeten voeren met de volgende torero om zijn dapperheid te tonen en ervoor te zorgen dat de razernij van de Bull niet verslapt. Na de set van Vinyl Junk is het tijd voor de laatste fase van het gevecht, la hora la verdad; het doden van het beest. Na wederom een battle is het de eer aan matadore Vince (Masters of Hardcore) om het beest onder bedwang te krijgen. Als de aangekondigde speciale twee uur durende suprise act zal niemand minder dan ere-matadore Promo (The Third Movement) de arena betreden om na een bloedstollende battle met Vince een laatste poging te wagen om de Bull definitief naar de eeuwige jachtvelden te helpen. MC Stylistic B. (DNMC) zal verslag doen van de bloedige strijd in deze arena.

In de tweede arena zal de strijd er nog heftiger aan toe gaan met toreros Angernoizer vs. Noizefucker (DNA Records/Distorted Noize Records), The Rapist vs. Isolater (Hellbound/DNMC), T.C.O. (BKJN) en Dr. Smog vs. Rabutu (NrA). Ook zij zullen telkens een battle moeten aangaan met de volgende torero alvorens zij op de schouders de arena uitgedragen worden en de volgende twee uur durende set of ijzingwekkende battle begint. In het heetst van de strijd zal hier de matadore Smurf (GGM, UK) de stier laten brullen van waanzin met een - met Engelse humor doorspekte – bulderende terrorset. Matadores The Vizitor vs. Little Terror Man (Pendeho) zullen tenslotte ten tonele verschijnen om de Bull er met drie decks en de Korg-effectenbak van langs te geven, zoals ze al eerder de gevestigde orde het nakijken gaven tijdens Ground Zero Festival 2008.

Een dozijn talentvolle forcados daagt de Bull uit in de derde arena. Onder toeziend oog van presidente Dano proberen Razor Shock, Noisome, Darknezz, J-Roon vs Kosmix, Bonecrucher, Phrenesis, Therapy vs Shock, The Docter en Deazac vs Splitt_2nd het beest hier op heldhaftige wijze te stoppen, aangemoedigd door MC Flax 2 Da MaX. Presidente Dano zal oordelen wie van deze talenten hier als beste uit de strijd komt, maar ook jij kunt meebeslissen door binnen twee weken na No Bullshit te stemmen op jouw favoriete focado. Stemmen kan uiteraard via www.multigroove.nl en www.dnmc-events.nl.

Rodeo Competitie
Speciaal voor de onverschrokken die-hards zal er tijdens ‘No Bullshit’ ook een Mechanic Bull aanwezig zijn. Neem jij deze woeste Bull bij de hoorns? Of laat jij je juist door de Bull op de hoorns nemen en delf je het onderspit? Take a ride en win waanzinnige goodies zoals gesigneerde platen van de toreros en matadores, CD’s en meer vette prijzen.

No Bullshit Scratch Special op Thunderdome Radio
Op 29 oktober is er vanaf 20.00u een No Bullshit Scratch Special op Thunderdome Radio met de meest gewaardeerde scratch-toreros van No Bullshit. Wil jij weten hoe deze helden op 1 november ten strijde zullen trekken tegen de Bull of één van de gratis kaarten voor No Bullshit in de wacht slepen? Tune in of zorg dat je erbij bent in Studio 80 in Amsterdam. De entree is voor deze speciale uitzending geheel gratis! De omverschrokken scratch-helden die hier hun kunsten ten gehore zullen brengen worden binnenkort bekend gemaakt op www.multigroove.nl en www.dnmc-events.nl.

Limited tickets available now!
Voor deze exclusieve editie van No Bullshit zijn slechts 1000 kaarten verkrijgbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle 40 Primera winkels en via Paylogic voor 15 Euro ex fee. Kijk voor de dichtstbijzijnde Primera winkel op www.paylogic.nl. Kaarten aan de deur kosten 20 Euro.

Interviews
Check www.multigroove.nl en www.dnmc-events.nl voor de laatste No Bullshit updates en lees wekelijks exclusieve interviews met de torreros en matadores van deze nacht waaronder Dano, Vinyl Junk, Smurf, Angernoizer, Vizitor, Noizefucker, Vince en natuurlijk ere-matador Promo.

~ No Bullshit – Same shit, different kick! ~

Multigroove

zondag 05 oktober 2008

1803 x gelezen