Raving Nightmare (reunion)

Voor vele hardcore liefhebbers is de Platte Zaal, of ook wel Platte Zaol op zijn Limburgs, in Maastricht een onvergetelijke locatie. In de periode 2000 t/m 2004 werden er met regelmaat feesten georganiseerd door de organisatie UHM. Ook toen begin 2000 de hardcore scene op een laag pitje stond is er toch doorgezet. Het gevolg daarvan is bekend: een serie hardcore evenementen van hoog niveau welke nationaal en internationaal  zeer goed bezocht werden. Het concept Raving Nightmare is vanuit hier (internationaal) kunnen doorgroeien. Zelfs een aantal externe concepten zoals Earthquake (2000),  Hardcore 4 Life (2002), Enzyme Incubation (2003) en Raw (2003) werden in samenwerkingsverbanden gepresenteerd.
Maar helaas….In 2004 sloot deze zaal haar deuren omdat o.a. de exploitatie niet haalbaar was en het bleef lang stil..heel erg stil. Tot op heden wordt er nog veel over die periode gesproken en nagepraat. Hoe zou het toch zijn om dit nog 1 keer mee te maken, dat geluid te voelen en deze sfeer te proeven ???   Bij UHM regende het mailtjes met het verzoek één van de concepten in deze locatie te organiseren maar helaas.

Toch heeft UHM het nooit opgegeven en nu zal het er toch eindelijk van komen. De roddels gingen al een tijd rond en bij deze wordt het dan ook bevestigd: Op zaterdag 27 december (3e kerstdag) zal er een heuse Raving REUNION plaats vinden in de voormalige Platte Zaol, nu Maastricht Music Hall.  Na een lange periode van stilte in deze locatie zal UHM eindelijk de ”Infinite Memories” weer nieuw leven in blazen. Dit is dus ook de perfecte gelegenheid om het jaar 2008 af te sluiten. Voor de productie zullen de oude draaiboeken en tekeningen uit de kast worden getrokken.  Het beste van alle Raving edities in deze locatie zal naar voren komen in 1 productie!!
Er is een top selectie gemaakt van artiesten die in die periode altijd nadrukkelijk aanwezig waren op de feesten in deze locatie en die mede bijgedragen hebben aan de “Infinite Memories” uit deze periode. Net als toen zullen de meeste artiesten nu ook weer een solo set draaien.  Op zaterdag 8 november 2008 zal de line up bekend worden gemaakt.

Flyer in tabloid formaat
Speciaal voor deze unieke editie zal er “flyer” worden gemaakt in de vorm van full color krant op tabloid formaat waarin naast alle informatie over dit evenement ook verrassende , grappige, onthullende en  de gekste items staan vermeld. Heb jij hier de liefde van je leven ontdekt  of heb je leuke foto’s ,texten  en andere leuke onderwerpen die betrekking hebben op de Platte Zaal periode, mail deze dan zsm naar Sacha@u-h-m.com . Wellicht zie je straks je eigen foto’s of texten terug in deze Raving krant! Deze krant zal in een beperkte oplage worden gedrukt en daarom een waar collectors item worden.

Laat je verrassen  en beleef de Hardcore periode vanaf 2000 tot het heden opnieuw in één van de beste locaties voor een hardcore evenement. Een kaartje in de voorverkoop zal Euro 25,- ex fee kosten en zijn vanaf 1-11-2008 verkrijgbaar via Ticketonline Nederland, alle free record shops in Nederland en via de vaste Primera verkooppunten van Paylogic. In België via Fnac en in Duitsland via CTS/Eventim. Tevens zijn een groot aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland voorzien van originele full color kaarten. Natuurlijk kan je ook weer snel , eenvoudig en voordelig je E TICKET bestellen via www.u-h-m.com
Let op: door de beperkte capaciteit is de verwachting dat de kaarten voor dit evenement wel eens heel snel uitverkocht kunnen raken. Wees er dus op tijd bij!!

U-H-M

vrijdag 24 oktober 2008

1786 x gelezen