The return of LEGENDZ

Na 10 maanden van stilte keert LEGENDZ -het early hardcore en oldschool evenement van het zuiden- terug. Na het overweldigende succes van de 1e editie kon een vervolg niet uitblijven en op zaterdag 29 november is de 2e editie, met een verrassende line-up, een spetterende lichtshow en een ouderwets dikke dreun, een feit.

Voor de 2e editie van LEGENDZ is wederom gekozen voor het hypermoderne complex de Parel in Fijnaart. De accommodatie, gelegen aan de A59, zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot een waar oldschool en early hardcore walhalla met 2 areas, die onderdak bieden aan ruim 1200 feestgangers.

Naast een mindblowing geluidssysteem en een spectaculaire lichtshow liegt de line-up er ook niet om. Dit zijn de LEGENDZ die jullie mee terug nemen naar ‘the good old days’:

LEGENDZ area:
Paul Elstak
Vince
Masochist
G-Town Madness

Naast bovengenoemde grootheden zullen de resident dj’s van de legendarische Belgische clubs The Wall, The-Site en Club X de trommelvliezen gaan testen met de vetste oldschool en retro sounds.

Club LEGENDZ area:
Dutchman Jack (club X)
Reflect (The Wall)
Pat B (The-Site)
Yorick (The-Site)

Onlangs is, speciaal voor de 2e editie van LEGENDZ, de website www.hardcorelegendz.nl in het leven geroepen waar je naast alle informatie over het feest, filmpjes en foto’s ook het exclusieve LEGENDZ II anthem gratis kan downloaden.

Kaarten voor dit evenement kosten € 20,00 in de voorverkoop en zijn te bestellen via de website www.hardcorelegendz.nl.

Daarnaast zijn kaarten te verkrijgen bij de volgende voorverkoop adressen:
De Parel Sports en Events, Fijnaart
Music Store vestigingen in Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal en Oudenbosch

Wicked Soundz

donderdag 30 oktober 2008

1825 x gelezen