Pandemonium: The All Seeing Eye

Het steevast druk bezochte feest van Cyndium kan weer aan veel agenda's worden toegevoegd. Het populairste Early Hardcore concept van het land zal, tot veel positieve reacties, op 27 december in The Sand in Amsterdam worden georganiseerd.
Na het succes van de vorige keer is het ook deze keer aan Cyndium om op de 27ste van december een spetterende editie neer te zetten die ook de vorige keren zal overtreffen. Met zorg is er wederom veel aandacht besteedt om tot een exclusieve line-up te komen die ook weer meer dan Pandemonium-waardig is.

Met een eigen area op Q-Base én Intoxicated heeft Pandemonium dit jaar de harten van veel nieuwe bezoekers veroverd. Op beide evenementen waren deze zalen ramvol en werden ze hooggeprezen door de bezoekers.
Deze editie zal een warm licht schijnen in de donkere decembermaand, want zo dicht tussen de feestdagen belooft Cyndium de bezoekers een rammend early-afscheid van het jaar te geven. De gehele nacht lang wordt The Sand weer het onderkomen van duizenden early- en oldschool liefhebbers die vanuit het hele land tijdelijk een stap terug doen naar de beruchte jaren ’90.

Het concept: The All Seeing Eye vormt het thema van deze editie van Pandemonium. Dit teken zal, bijgestaan door een geweldige special-effects show, centraal staan en zal de hele nacht toezien op de losgaande menigte. Met een afvaardiging van de grootste namen van de hardcore-scene en de kaartverkoop die sneller gaat dan ooit tevoren zal Cyndium ook deze keer bewijzen dat haar concept Pandemonium alleen aan de top staat.

De Line-up:

Ruffneck vs. Nosferatu
Lenny Dee vs. Jappo
Hitmachine (live)
Manu Le Malin
Sequence & Ominous
The Vinyl Junk
Promo
Dr. Z-Vago
Vince


Kaarten:
Kaarten zijn te koop bij alle Free Record Shops en Ticketonline.nl en kosten € 27,50 (ex. fee)

VIP:
Alle Cyndium Membercard holders krijgen bij aankoop van een Pandemonium kaartje voor 27 December automatisch een upgrade naar V.I.P. Dit betekend toegang tot een V.I.P-deck die exclusief voor Cyndium leden is.

Cyndium

dinsdag 25 november 2008

1588 x gelezen