Rotterdam Terror Corps dubbel dvd giftbox

Vanaf 1993 is Rotterdam Terror Corps een van de langst lopende succesvolle hardcore liveacts met optredens over de gehele wereld. Dj Distortion, mc Raw, mc Rtsier en alle danseressen zijn de afgelopen jaren gevolgd door diverse cameraploegen en natuurlijk hun eigen camera’s met als gevolg 2 vette dvd’s van anderhalf uur.

Dvd 1 is ‘Our Legacy’ een in documentaire vorm gefilmde film waarin eigenlijk uitgelegd wordt waar RTC voor staat en wat het voor anderen betekend. Dvd 2 is de ‘World Wide Tour’ op deze disc staan alle hoogtepunten en alle maffe, sexy kleedkamer- en hotel toestanden die zich door de jaren heen hebben afgespeeld. Landen als Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland, de Verenigde Staten en ook Nederland en vele andere naties zijn op deze dvd vertegenwoordigd.

Natuurlijk staan er tientallen RTC tracks op de dvd’s en kan je in de limited edition Giftbox ook nog een grote full colour sticker, een full colour t-shirt maat L en een 32 pagina foto boekje vinden. Hieronder staan een aantal filmpjes om een idee te geven wat men zoal kan verwachten. Totaal staat er meer dan 3 uur videomateriaal op deze dvd’s dus kan men wel wat leuke uurtjes doorbrengen met deze vette dvdbox!

Rige

vrijdag 12 december 2008

2470 x gelezen