Proud 2 Be Hardcore

Na de zeer geslaagde edities van het concept Proud2BeHardcore in de regio Koln (2006, 2007 en 2008) zal nu ook het Rurhgebiet worden aangedaan. Op 30 januari 2009 zal de Matrix in Bochum na lange tijd weer haar deuren openen voor de Hardcore liefhebber. De locatie heeft al een lang verleden met hardcore evenementen en is dus de perfecte gelegenheid om het unieke concept Proud2BeHardcore te presenteren in deze regio van Duitsland!

Traditiegetrouw voor dit concept is er wederom een line up samengesteld van nieuw talent en upcoming dj’s uit Duitsland en Nederland aangevuld met een aantal internationale toppers.
UHM staat erom bekend de talenten en DJ’s die al jaren aan de weg timmeren te ondersteunen.
Het is nu wel gebleken dat dit concept een betaalbare formule is waarin al deze artiesten uit Duitsland en Nederland , die de hardcore scène altijd een warm hart toedragen en dus trots zijn op “hun” muziek, de extra aandacht krijgen. Het concept Proud 2 Be Hardcore is daarom de perfecte titel om in 1 zin weer te geven waar zij voor staan en dat is gedurende de avond te merken aan de unieke sfeer die ontstaat!

De gehele locatie Matrix zal in gebruik worden genomen en er zullen van 21.00 tot 07.00 in maar liefst 4 areas alle soorten hardcore stijlen te horen zijn. Het mag duidelijk zijn dat UHM dezelfde PA geluid setjes gaat inzetten als op de andere Duitse evenementen dus bereid je maar voor!!! No sound limits is ook hier dus een garantie die UHM kan geven!

Line up:
Area 1 Proud 2 Be Hardcore

The Viper (NL)
Daymar (NL)
D-Ceptor (DE)
Masters of Noise (DE)
Triax (NL)
Braincrushers (DE)
Mr Sinister (NL)
Newstyler (DE)
X-Treme (NL)
Soulinfector (DE)

Area 2 Proud 2 Be Gabber
Neophyte (NL)
Vince (NL)
Evolution (DE)
Fozz 4 (DE)
Joe Nitro (DE)
Chio (DE)
Mol (NL)
Potato (NL)
Venom (DE)
Reload R (NL)
Area 3 Proud 2 Be Industrial (hosted by Bbookings)
Manu Le Malin (FR)
The Speed Freak (DE)
Noizefucker (NL)
Jabo (DE)
Aso (NL)
Nemezis (DE)
Parsel (NL)
Virus 136 LIVE (DE)
Mortum LIVE (DE)
Terrormasta LIVE (DE)
Hate Division LIVE (DE)

Area 4 Proud 2 Be Next Generation (freestyle)
The Beat Controller (NL)
Lumara (DE)
Reptile & Special M (DE)
Zeal (DE)
The Impact (NL)
Q Sonic (DE)
Da Noizah (DE)
Andarax (DE)
Fall-Out (DE)
N-Thrax (DE)
Divato (NL)


Presale Tickets
Tickets zullen slechts Euro 17,50 ex fee gaan kosten. De voorverkoop zal op 6 Dec 2008 starten via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland, alle FNAC verkooppunten in België en Frankrijk en via de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free record shops in Nederland. Tevens zullen ticket te verkrijgen zijn bij alle Primera winkels in Nederland via het Paylogic systeem. Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via www.u-h-m.com je E Ticket.

Route, Openbaar vervoer.
Check www.matrix-bochum.de voor alle uitgebreide routes naar de locatie.

U-H-M

donderdag 11 december 2008

1616 x gelezen