Haagse heroes of Bass

Na een daverend succesvolle samenwerking en een eerste uitverkochte editie, is het nu tijd voor Heroes of Bass part2.

Ondanks de korte promotie periode was de eerste editie een daverend succes op 22 november.
De oldschool gangster OCD opende het feest en de dj Xytec draaide het setje van ze leven!
Het was finger-licking stuff voor de liefhebbers.
Hierna namen Rob en zijn mc Joe het roer over, de hele zaal was bommetje vol en ging met ze alle maximaal los waarna het inmiddels uitverkocht was aan de deur, deed dana ook nog een setje neerzetten die je oren lieten klapperen van genot.
Een daverend succes dus voor de mensen die op tijd waren gekomen.

De 2e editie zijn er niemand minder dan Bizarre en Vexer om de boel op te warmen voor de dj's Gizmo en Darkraver. Bizarre vooral bekend in de haagse en rotterdamse scene en een echte mix wizzard zal je de early sounds programmeren zoals ze bedoeld waren. Hierna zal Vexer het roer overnemen en dit verder uit bouwen voor de liefhebbers van early rave uit alle stromingen van de hardcore van toen. Vexer met optredens op dominator en onlangs op Hardcore 4 life en het toonaangevende mindcontroller (als afsluiter) zal je zeker laten horen waarom hij de dj bij uitstek is.

Hierna zal Hero dj Gizmo ze opwachting maken, deze man heb een dj verleden waar je U tegen zegt en gaat al jaren mee in de scene and still going on strong. Met producties op andere thunderdome vroeger en onderdeel van het legendarische DREAMTEAM zal hij je muziekaal een trip laten beleven die je nog lang bij zal blijven.

Daarna kom er de man van de avond, yeah shit, the Darkraver de enige echte Steve Sweet!
Wie deze hero nog niet ken is echt van gisteren, 1 van de eerste dj's binnen deze scene en toonaangevend geweest in alle periodes van de hardcore. Een echte Hero eerste klas dus.
Niemand is befaamder om ze eigen stijl en gekke uitbarstingen. Steve maakt er dan waar die ook komt een memorabele avond van. Deze man is naast een dj een echte entertainer en zet de zaal overal op ze kop. Na een tijdje gekkigheid soms 'iets' over the top. Is Steve dit jaar bezig geweest met een ijzer sterk reportair. Met DE set op onder andere dominator en decibel dit jaar stak die weer eens met kop en schouders uit boven de rest met een ijzer sterk staaltje draaien.

De time table zal als volgt zijn
21:00 - 22:00 Bizarre
22:00 - 23:00 Vexer
23:00 - 01:00 Gizmo
01:00 - 03:00 Darkraver

Dusss.. zowel Gizmo als Darkraver een set van 2uur, geen troep.
Het geheel zal net als de vorige editie aan elkaar ge-mc't worden door E-tax

Voor de mensen die vorige keer voor een gesloten deur stonden of de nieuwelingen is wederom het advies van de organisatie, wees op tijd en voorkom teleurstelling.

Op na een nieuwe memorabel avondje op 20 december, jullie helden voor de uitgaanshelden.

Club havana, stationsweg te sliedrecht, till then!

Heroes of Bass

maandag 08 december 2008

1781 x gelezen