Enzyme Incubation

De geruchten gingen al een tijdje rond en nu zal het ook officieel bevestigd worden: Enzyme Incubation - The Third Injection zal op 28 Februari 2009 plaats vinden in de Turbinenhalle te Oberhausen!!

Begin 2003 vond de eerste editie van dit unieke evenement plaats in de voormalige Platte Zaal te Maastricht, destijds ook al in samenwerking met UHM. Voor velen (zowel artiesten als bezoekers) was dat destijds een onvergetelijke avond op meerdere fronten! Het duurde even maar de 2e editie werd met succes in Mei 2005 in club Nighttown te Rotterdam georganiseerd. Anno 2009 behoren de Enzyme artiesten en hun releases tot de internationale top en reizen ze de wereld rond om hun optredens af te werken. Tijd dus voor de Third Injection in een passende internationaal bekende locatie. Op 28 Februari 2009 zal de beruchte locatie Turbinenhalle in Oberhausen worden geïnjecteerd. Voor deze Duitse editie zal Enzyme Records / Cardiac wederom samen met UHM het evenement organiseren. In een 12 uur durende non/stop Rave zullen 3 areas van de Turbinenhalle worden geprogrammeerd met een passende line up waarbij het Enzyme virus duidelijk aanwezig zal zijn! Deze combinatie van factoren zullen er opnieuw gegarandeerd voor gaan zorgen dat dit een historisch en niet te missen evenement zal gaan worden.
De Line up zal op 14 Januari 2009 bekend worden gemaakt via een speciaal nieuwsbericht.

Tickets
De voorverkoop start op 14-01-2009 via de CTS / Eventim in geheel Duitsland en de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder de Free Record Shop, alle Primera verkooppunten in Nederland via het Paylogic systeem. Natuurlijk zullen er ook weer bij de vaste UHM verkooppunten in Duitsland, Nederland en Belgie orginele fysieke tickets te verkrijgen zijn en kun je snel, veilig en voordelig online je E-tickets aanschaffen via www.u-h-m.com. Een ticket zal slechts Euro 24,00 (ex fee) kosten.

Vip tickets limited
Voor deze eerste Enzyme Incubation in de Turbinenhalle zullen een beperkt aantal Vip/Backstage tickets te verkrijgen zijn. Met dit ticket heb je toegang tot het backstage gedeelte in de mainhall van de Turbinenhalle en kan je in de naastgelegen ingerichte ruimtes gebruik maken van het uitgebreide foodbuffet en de fruitbar. Tevens ontvang je een exclusief Enzyme Vip Shirt en is de toegang tot het evenement via een aparte VIP ingang die je rechtstreeks naar het backstage gedeelte zal leiden.
Deze speciale tickets zullen Euro 50,- (ex fee) kosten en zijn uitsluitend en alleen verkrijgbaar via de E-Ticket shop op de UHM website en bepaalde vaste verkoop adressen in Duitsland!

U-H-M

woensdag 14 januari 2009

1984 x gelezen