Raving Nightmare

Het jaar 2009 wordt het jubilieum jaar van het concept Raving Nightmare. Al 15 jaar lang heeft het concept alle Ups en Downs in de hardcore scene weerstaan. Dit zal dan ook op gepaste wijze gevierd worden. Zo zal de Duitse editie plaats vinden in een zeer unieke nieuwe locatie, de Nederlandse editie krijgt na het enorme succes van 2008 een 3e area erbij en er zijn voorbereidingen in volle gang om de 3-DVD box compilatie met beelden van Raving Nightmare in de periode 1995 -2008 te releasen!

Traditie getrouw  zal het voorjaar in het teken staan van de Duitse Raving Nightmare editie. Vanaf 2004 is er ieder jaar met succes een Duitse editie van het concept Raving Nightmare georganiseerd. Via uitverkochte edities in Köln (ex Tarm Center 2004-2007) naar een uitverkochte Turbinenhalle Oberhausen in 2008 moest het concept wel doorgroeien. In 2009 zal het 5e lustrum van dit concept in Duitsland gevierd worden in een nog spectaculaire locatie welke vanaf het begin al één van de doelstellingen was voor de organisatie UHM. Het bleek een loodzware klus om de betreffende locatie vast te leggen. Nadat er veel tijd en moeite is geïnvesteerd kwam halverwege 2008 dan toch het groene licht en de voorbereidingen werden eindelijk gestart. 

UHM presenteert met trots op 4 April 2009 Raving Nightmare – Laws Unwritten in de Koenig Pilsner Arena te Oberhausen ! Deze unieke locatie doet al jaren dienst voor megaconcerten van wereldartiesten en zal  nu dus compleet worden omgetoverd tot een Hardcore arena. Hierbij zullen kosten nog moeite gespaard  worden om op alle fronten een top productie te presenteren. De uitstraling van deze locatie behoeft verder geen uitleg, maar het feit dat ook hier geen soundlimit zal gelden moeten we toch even in dit bericht melden! De deuren zullen om 20uur openen en sluiten tegen 08uur en er zullen 2 areas worden geprogrammeerd. De line up en aanvullende informatie zal op 24 Januari 2009 bekend worden gemaakt.

Een kaartje in de voorverkoop zal slechts € 32,- ex fee gaan kosten. De voorverkoop zal op 23 Jan 2009 starten via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland, alle FNAC verkooppunten in België en Frankrijk en via de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free record shops in Nederland. Tevens zullen tickets te verkrijgen zijn bij alle Primera winkels in Nederland via het Paylogic systeem. Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via  www.u-h-m.com  je  E Ticket.

VIP TICKETS
Er zullen ook weer een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar zijn. De VIP tickets op een Raving Nightmare zijn afgelopen jaren een gewild item gebleken. Voor de meesten onder ons is het wel duidelijk welke privileges je hebt met een Raving Nightmare VIP ticket. Voor degene die nog niet op de hoogte zijn: ook deze keer zal er onbeperkt drank en eten in de VIP ruimte te verkrijgen zijn, is er een aparte VIP ingang, ontvang je een gratis poster en Raving gadget en kan je een praatje maken met je favoriete dj of artiest. Tevens zal er een apart VIP deck op de 1e en 2e ring van de Arena gerealiseerd worden, zodat je maximaal en relaxt kan genieten van de spectaculaire show en knallende optredens!
Mocht je nog niet verzadigd zijn na deze nacht dan heb je met je VIP Ticket ook nog toegang tot de officiële afterparty in de nabijgelegen (en bekende) locatie Turbinenhalle!
Een Vip ticket zal Euro 85,- ex fee gaan kosten. De goedkoopste en snelste manier om je VIP ticket aan te schaffen is via de UHM website waar je zowel een E Ticket als een full colour fysiek ticket kan kopen. In Duitsland zal CTS / eventim  tevens een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar stellen en via de bekende vaste fysieke UHM verkooppunten in Nederland en Duitsland zullen ook een aantal originele full colour VIP tickets worden aangeboden.

U-H-M

vrijdag 16 januari 2009

1855 x gelezen