Razor Shock

Op zaterdag 18 april 2009 is het eindelijk zover: de eeste editie van Razor Shock - Hardcore as should be! Dit concept wordt een muzikale reis naar het verleden daar waar de early hardcore en rave hoogtij vierden.

Uiteraard is er gekozen voor een dikke line-up die van het begin tot het eind niemand stil zal laten staan. Dit hardcore evenement begint om 21:00 uur en zal eindigen om 06:00 uur in een locatie die zich uitstekend leent voor een event als deze. De Klein Boom in Putte .(bekend van oa Hardcore Minded en Sektor 9) Razor Shock is een concept van Black Pearl Events dewelke 2 x per jaar op deze locatie zal plaatsvinden.

Met een line-up van maar liefst zeven topartiesten uit binnen- en buitenland en 2 talentszal er voor gezorgd worden dat iedere bezoeker van het begin tot het eind klaar is om lekker los te gaan. De organisatie gaat extra aandacht besteden aan geluid/licht zoals je je op een of andere rave van weleer waant, zodat je de early hardcore en rave klappers goed gaat voelen. De term Hardcore as it should be .is immers niet zomaar gekozen wellicht zul je 18 april aan de lijve ondervinden waar dit op slaat.

Voor de eerste editie gekozen voor een gevarieerde line up die menig early hardcore/rave liefhebber zeker zal aanspreken.

Line up :

* Hardmaniacs
* Hellfucker
* Miss Zelda
* Yves
* Leviathan
* Son of Hellrazor
* Frantic Freak
* Bountyhunter
* The Sneiterheadz live

Legitimatie:
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Paylogic en alle Primerashops in NL en bij de Fnac in B en via www.bassq.com/blackpearl/tickets.php Voorverkoop kaarten kosten 14€. Alle kaarten worden op echtheid gescand. Naast de reguliere voorverkoop zal er deurverkoop zijn.

Openingstijden:
Razor Shock opent de deuren om 21:00. De deuren sluiten om 02:30 dus zorg dat je op tijd binnen bent. Het evenement is om 06:00 afgelopen.

Deurbeleid:
de bekende rechts georiënteerde kledingstukken en accessoires zijn niet toegestaan en de drager hiervan zal de toegang worden ontzegd. Party people only !!!

Vervoer:
Klein Boom is te makkelijk te bereiken met OV .Meer info hieromtrent vind u op http://www.delijn.be en http://www.nmbs.be Ook met de wagen is Klein Boom makkelijk te bereiken kijk voor meer informatie op http://www.bassq.com/blackpearl.

De Klein Boom beschikt over een eigen parking.

Black Pearl Events

zaterdag 17 januari 2009

1990 x gelezen