Nightmare Outdoor

In 2005 werd het concept Nightmare voor het eerst de open lucht in gehaald. Het strand van Hoek van Holland werd het toneel voor het beste outdoor hardcore festival dat Nederland ooit heeft gezien. Nightmare Outdoor sloeg binnen de hardcore scene dan ook in als een bom! Er zijn maar weinig momenten die zo in het collectieve partygeheugen gegrift staan als de zon die opkomt op het strand onder het genot van de beste en hardste hardcore.

Na twee eveneens succesvolle edities in Mijnsheerenland kon Nightmare Outdoor in 2008 geen doorgang vinden omdat er door de autoriteiten teveel beperkingen werden opgelegd. De organisatie kon hier vanwege zijn eigen kwaliteitseisen niet mee leven, en was dus genoodzaakt om een jaartje over te slaan. De zoektocht was daarmee direct begonnen naar een nieuwe locatie waar onbeperkt geknald kan worden. En die is gevonden...

Op zaterdag 16 mei zal het evenemententerrein Lutteberger bij attractiepark Hellendoorn getransformeerd worden tot een ware nachtmerrie bij daglicht! Voor het eerst zal er om 12.00 uur ‘s middags al begonnen worden de volumeknoppen omhoog te draaien, waarna er tot 23.00 uur doorgebeukt zal worden met de bruutste hardcore in al zijn vormen. Meer dan 20.000 hardcore fanaten zullen de ultieme outdoor hardcore belevenis meemaken in het duistere bos rond Hellendoorn. Door de afgelegen locatie zal de organisatie zich niet constant aan hoeven passen aan de geluidslimiet die normaal geld! Er zullen 6 area’s gevuld worden waarin dus 11 uur lang maximaal gebeukt zal worden, met een top line-up waarin alle substromingen van de hardcore vertegenwoordigd zijn. Natuurlijk zal er ook weer zorg gedragen worden voor de vetste Freddy shows en dito aankleding. Bovendien zal het feest ook dit keer weer op een memorabele wijze worden afgesloten…

De trailer, line-up en alle andere belangrijke info vind je binnenkort op www.nightmare-outdoor.com.

Tickets zullen vanaf donderdag 29 januari 2009 verkrijgbaar zijn via www.nightmare-outdoor.com, www.udc.nl en www.mid-town.nl voor 42,50 euro ex. fee. Ook kun je je tickets bestellen via Ticketservice (www.ticketservice.nl / 0900 300 1250). Je kunt ook terecht bij alle winkels van Mid-Town, Primera en de grotere Postkantoren en Free Record Shops.

Buiten Nederland zijn tickets verkrijgbaar via Ticketbank (www.ticketbank.co.uk / +44 1702 306293) en RND Promotions (www.rndpromotion.com / +39 02 89540067).

Mid Town

vrijdag 23 januari 2009

1586 x gelezen