Terugkeer van een kleine legende.....

In het verleden van begin 1991 t/m ongeveer 1997 werden er veel feesten in Twente en omgeving gegeven (o.a in Duitsland) door een organisatie genaamd: Night of the Hools, kortweg N.o.t.H.

Nu 7 jaar later hebben nog steeds veel mensen het over die feesten van toen, een kleine legende eigenlijk want zelfs de "new generation" heeft van de feesten gehoord en nog vaak zie je in deze regio mensen op feesten met t-shirts met het logo van toen, the hooded man.

Nou eindelijk is het dan zover, na 7 jaar hebben we besloten op veelvuldig verzoek om de draad weer op te pakken daar waar we hem hebben laten liggen, een echte ouderwets gezellige Night of the Hools. Dit houd in dat men een echte oldscool en early rave line up kan verwachten met DJ's van toen en van nu, zowel de grote namen als ook local heroes. En met in onze ogen de gezelligste MC van toen en nu (MC Mouth of Madness) om het geheel in stijl aan elkaar te breien moet het wel een gezellige avond worden. De complete line-up zal nog eventjes een verrassing blijven maar een kleine hint kan wel gegeven worden: er kan gerekend worden op een bezoek van "Tha Oldscool master" himself!!!

Maar dit is niet alles: om ook de nieuwe generatie volledig aan zijn trekken te laten komen gaan we dit feest samen met een andere organisatie organiseren namelijk: U.H.P, beter bekend van hun feesten genaamd: Irreversible. Deze organisatie heeft inmiddels ook al flinke reputatie opgebouwd in het laatste jaar vanwege hun echte underground feestjes op een geheime locatie met een echte underground sfeer zoals degenen die er zijn geweest zullen weten! Zij zullen er voor zorgen dat de liefhebbers van het wat "hardere" en "nieuwere" werk niks te kort zullen komen tijdens deze nacht.

Het feest zal plaats vinden op 11 Juni in Hengelo(OV). Volledige informatie zal bekend worden gemaakt als de flyers uitkomen.

N.o.t.H.

woensdag 31 maart 2004

1570 x gelezen