5 jaar gezellige Oldskoolfeest

Dit jaar viert Frontstar Events alweer haar 5-jarig jubileum. De organisatie begon 5 jaar geleden uit hobby met het organiseren van feesten, winst maken was niet belangrijk. Een leuk en vooral betaalbaar feest neerzetten met veel gezelligheid en top DJ's was het uitgangspunt. Omdat winst maken nog steeds niet belangrijk is, heeft Frontstar Events tot op de dag van vandaag de toegangsprijzen nooit verhoogd: Het is nog steeds een hobby en het gaat net als 5 jaar geleden nog steeds vooral om gezelligheid!

Ondanks dat het een kleine organisatie betreft heeft Frontstar Events zich vanaf het begin proberen te onderscheiden door vooral vernieuwend te zijn, zo werd er in 2004 gekozen voor een Nederlandse naam, iets wat in die tijd ondenkbaar was en nu 5 jaar later is 't gezellige Oldskoolfeest een begrip in Nederland en krijgen steeds meer feesten Nederlanse namen. In 2008 kwam de organisatie met een nieuw concept, waarin twee top DJ's in een 5 uur lange battle elkaar bestoken met Early Hardcore platen, een uniek en succesvol concept. Tijdens 't speciale Kerstfeest in December, was het Frontstar Events die voor het eerst Hip Hop combineerde met Hardcore. Met een optreden van rappers Steen & Spinal. en een unieke set van Dr. Rude waarin hij Oldskool combineerde met oude Hip Hop platen, bleek ook dit een succes te zijn. En zo zal de organisatie in de toekomst haar uiterste best doen, om te blijven verrassen.

Natuurlijk moest er voor het jubileum iets speciaals gebeuren wat de line up betreft en dat is gelukt. Zo heeft de organisatie DJ Petrov bereid gevonden om op deze feestelijke dag samen met DJ Paralizer de avond te openen! DJ Petrov neemt tegenwoordig nog maar weinig boekingen aan, maar voor deze gelegenheid maakte hij graag een uitzondering. Normaal host Frontstar Events tijdens evenementen van Dance 2 Eden de tweede zaal met 't gezellige Oldskoolfeest, maar nu zijn de rollen dus eens omgedraaid en zullen de heren achter Dance 2 Eden al hun oude oude platen uit het stof halen om de avond op passende wijze te openen.

Na de vorige editie van 't gezellige Oldskoolfeest was het nu de beurt aan DJ Panic om iemand uit te nodigen voor een 5 uur durende Early Hardcore battle. En waar Frontstar Events op hoopte, gebeurde ook: De keuze viel op Paul Elstak. Deze man behoeft natuurlijk geen verdere introductie, wie kent hem niet? Ondank zijn drukke agenda, hapte hij meteen toe en zo zal Paul Elstak voor het eerst op een evenement van Frontstar Events aanwezig zijn en meteen goed: 5 uur lang Early Hardcore door de ogen van DJ Panic en The Godfather of Hardcore: Paul Elstak

Dat alle vier de DJ namen beginnen met een P kan als toeval gezien worden, maar dat het alle vier Pioniers van Hardcore zijn, die al vanaf het begin meedraaien, is natuurlijk geen toeval. Op een avond als dit is alleen het beste goed genoeg.

Natuurlijk is ook de man aanwezig die als geen ander liedjes kan zingen, rijmpjes kan maken, zich naar iedere gelegenheid kan kleden, maar bovenal als geen ander een avond kan hosten, namelijk: MC TMC.

Frontstar Events roept iedereen op die ooit bij een editie van 't gezellige Oldskoolfeest is geweest het jubileum mee te komen vieren en iemand mee te nemen die nog nooit geweest is, want deze editie wordt er eentje om nooit meer te vergeten!

Zoals gezegd blijven de prijzen ook in 2009 onveranderd, namelijk €10 in de voorverkoop en €15 aan de deur.

Frontstar Events

zondag 01 maart 2009

1537 x gelezen