DJ Partyraiser - One Man // Half Machine, project 3

Na anderhalf jaar serene rust in de Borchlandhal in Amsterdam wordt de stilte eindelijk doorbroken. Op woensdag 29 april 2009 zal Partyraiser zijn handen ineen slaan met zowel de oudste organisatie van Nederland – Multigroove – als de grootste organisatie op Hardcore gebied – Art of Dance – voor een Queensnight die nog lange tijd zal nagalmen in je hersenpan. Recht voor zijn raap en keihard voor je kanis; Dit is DJ Partyraiser – One Man // Half Machine, project 3.

Al twee keer eerder scoorden Partyraiser en Multigroove hier met volledig uitverkochte edities van One Man // Half Machine en de samenwerking met Art of Dance beloofd het feest zelfs nog een niveautje hoger te tillen. Het concept staat als een bunker en het mag duidelijk zijn dat er voor een feest van Partyraiser geen andere locatie aan de Borchlandhal kan tippen. Met de setting en akoestiek van deze locatie - aangevuld met het hardste geluid en ruigste decor - haakt deze derde, onvervalste editie van One Man // Half Machine weer in op de Queensnight traditie in de Borchlandhal die al jaren voortleeft en symbool staat voor een zwaar kaliber Hardcore-feesten.

En een bruut Hardcore-feest gaat het zeker worden! Van 22.00u tot 07.00u is One Man // Half Machine, project 3 het domein van dikke Mainstream, rauwe Early Hardcore, onheilspellende Darkcore en razende Terror. Temidden van dit muzikale geweld zal Partyraiser zelf uiteraard weer het epicentrum van deze Harcore-uitbarsting zijn. De line-up die Partyraiser samengesteld heeft is er dan ook één die garant staat voor een nacht vol bulderende kicks, overstuurde synths en duistere basslines:

DOME I _ _ Time to Raise the Machines
Partyraiser
Nosferatu
Tieum
Tha Playah
Vince
Angerfist
Tommyknocker
Day-Mar
J.D.A.
Bass D 
Dano
One Man//Half Machine
MC Da Mouth of Madness 
MC Da Hustla
MC Apster

DOME II _ _ All Style Machines
Noisekick
The Vizitor
Plague
Stinger
The Beast
Triax
Kali DTS
Scrape Face
Bonehead
Reza
Antidote
The Rapist
MC Scorpio

Tel hierbij een vlammende lichtshow, visuals, special effects en een bijna tastbare undergroundsfeer en je kunt er zeker van zijn dat alle ingrediënten aanwezig zijn om van One Man // Half Machine, project 3 een nacht te maken die doordrenkt is van hoogtepunten. Het enige wat hier nog aan toegevoegd moet worden ben JIJ!

Trailer & Website online:
Heb je de vorige twee edities van One Man // Half Machine moeten missen of kun je niet wachten om alvast in de stemming te komen voor Queensnight? Check dan hier de trailer of ga naar de nieuwe website www.onemanhalfmachine.com.

Tickets:
Presale tickets vanaf 14 maart te verkrijgen bij Primera, Free Record Shop en via www.ticketonline.nl en www.paylogic.nl voor 29,50 Euro ex fee.

Multigroove

vrijdag 13 maart 2009

1852 x gelezen