Heroes Of Bass - The Queensnight Oldschool edition!

Let the Bass kick!

Wat te doen met koninginnenacht, wat te doen.. voor jong en oud... man of vrouw... lees het volgende verhaal

29 april gaat het gebeuren, dan is het precies een jaar geleden dat de hardere stylen de club havana aandeed met het feest genaamd A.zo hard. Het was een daverend succes, de mensen kwamen met grote getalen de tent op ze kop zetten. De meeste uitgedost in oranje, van Boa's tot complete oranje hanenkams.. 1 groot gekkehuis!
De stap was gelijk gezet om een vast concept te bedenken voor  havana, het werd de naam Heroes of Bass. De grootste namen doen sliedrecht aan voor een maximaal lage entree! Dat is dus de insteek.

Met nog een lopend dj concept hiervoor en plannen voor in de toekomst was nu het idee om een keer een Strictly Oldschool edition op poten te zetten!! Nog niet eerder vertoont bij Heroes of Bass.
Met mannen als Dj rob en Mc joe, Genius, Spinal en niet te vergeten Xytec. Hopen we op een onvergetelijke avond.. Hosted door de Mc E-tax.. inmiddels een ware publiekslieveling geworden in Sliedrecht en omstreken..

Alle klassiekers en underground tracks komen je voorbij, de dagen van vroeger zullen als een flashback op je afknallen, het is de keuze die jezelf maakt!! And there's no way back ;)

De locatie staat steenvast bekend als een hele gezellige. Voor de mensen die er behoeften toe hebben, mogen na de laatste plaat een liedje zingen voor onze Beatrix!!
De mensen van havana doen gezellig mee.

Club havana is er weer helemaal klaar voor, we gonna rock the place!!
Oldschool no school, Oldschool rules!

Peace Out!

Club Havana Stationsweg 3
5min lopen vanaf het NS-station, 1 rechte weg alsmaar rechtdoor.
Verder stopt er een bus voor de ingang.
Entree 8 euro
Open 22:00 til 03:30

Heroes of Bass

woensdag 08 april 2009

1303 x gelezen