Brainwashed

Rotterdam Terror Corps, Endymion, Dione en Josh en Wesz @ Lunenburg!

Verstand op nul en gaan met die banaan. Je hoort het vaak, je wil het vaak, maar de gelegenheden zijn er eigen telkens minder naar. In tijden van deze financiele crisis is het harder werken, minder verdienen. Noodgedwongen wordt er meer tijd in werk gestoken dan in je vrije tijd, en als hardcore en hardstyle liefhebber moet jij natuurlijk je vrije tijd benutten om helemaal uit je plaat te gaan voor de muziek die jouw hartslag sneller en sneller doet kloppen, elke dag, elk uur, elke minuut van de dag. Dit kan nu!

Brainwashed is een nieuw concept van Orange Events en is letterlijk vertaald naar het Nederlands ‘gehersenspoeld’. De naam heeft naast de titel van het feest ook nog een onderliggend statement met zich meegedragen. We moeten is een keer niet denken aan de realiteit van alledag, maar eindelijk een keer het verstand echt op nul zetten en maximaal los te gaan. Dit kan de 9e van mei, met gepaste trots wordt dan Brainwashed gelanceerd in de Lunenburg. Zoals jullie gewend zijn van Orange Events wordt weer alles uit de kast getrokken zoals dikke lichtshows, extra hard geluid en andere vormen van entertaiment. Ook de line-up zal er niet om liegen, met grootste artiesten die eenieder aan zullen spreken, check de line-up hieronder.

Area 1: Hardcore
LIVE: Rotterdam Terror Corps - Endymion - Dione
Prime. B2b Speedmouse - Reload-R vs. Bigfoot
Only b2b Mercenary - MC Nolz

Area 2: Hardstyle
Josh & Wesz - The Trucidor b2b Ruff J.
Glenn-E b2b Pike! - Mikkey-G b2b Yataah
Sott Marten - MC Axys

Tickets zijn vanaf heden te koop bij FRS en Primera bij jou in de buurt voor slechts €10,-. Natuurlijk ook via www.orange-events.nl! Als je nu ook Brainwashed in je agenda zit maak je kans op vrijkaarten. De minimum leeftijd is 16 jaar en er zullen bussen worden ingezet (check voor info www.lunenburg.nl)

Orange Events

vrijdag 27 maart 2009

1409 x gelezen