Limburg Hardcore Invites

Op zaterdag 2 Mei 2009 zal de locatie Polfermolen in het Zuid Limburgse Valkenburg voor de 2e keer dienst doen voor een hardcore evenement van de organisatie UHM.
Vorig jaar kreeg deze locatie de vuurdoop en werd het succesvolle evenement Triax – Loud & Clear met veel enthousiasme ontvangen bij het publiek. De goede sfeer en oorverdovende sound system waren mede de oorzaak van deze geslaagde Limburgse avond.
Nu zal het regionaal bekende concept  Limburg Hardcore Invites worden gepresenteerd in deze locatie. Sinds 2006 doet dit concept al diverse locaties aan in Limburg.  In die periode hebben al heel wat gast dj’s een uitnodiging gehad. Top artiesten zoals Tommyknocker, Nosferatu, Unexist, Tieum, The Viper ,Evil Activities, Neophyte, Partyraiser, JDA en Noize Suppressor hebben we al mogen bewonderen tijdens dit Limburgs onderonsje.

Voor deze eerste Limburg Hardcore editie in 2009 zal UHM opnieuw alles uit de kast halen om er een knallende editie van te maken. De line up zal traditie getrouw uitsluitend bestaan uit artiesten/dj's die in elk geval in Limburg hun “roots” hebben. Naast de UHM residents is er weer een selectie gemaakt uit een mix van Limburgse talenten en de wat gevorderde artiest die in Limburg en zelfs daarbuiten de nodige aandacht krijgt door zijn verdiensten in de Hardcore scène. De gasten die UHM voor deze editie heeft uitgenodigd zijn ook niet de minste. Een van de aanvoerders uit de Enzyme stal, Endymion, zullen zorg dragen voor een dj set waarin de specifieke Enzyme sound de boventoon zal voeren.   En last but not least is ook The Darkraver present op deze editie in het zuidelijkste puntje van Limburg! Zijn aparte stijl van draaien, platenkeus en techniek is alom bekend. Dit icoon uit Den Haag verzorgd wereldwijd al heel wat jaren spectaculaire en steeds verrassende optredens  die altijd eindigen in een  feest met onverwachte positieve wendingen. Hij voelt zich altijd thuis in het Limburgse , mede door de vele fans en vrienden uit deze regio is hij een graag geziene gast. Zo ook vanavond in Valkenburg waar hij de oude generatie zal trakteren op een dosis Early hardcore en classics zoals alleen hij dat kan.

Line Up - freestyle
The Darkraver, Endymion,Triax ,Mr. Sinister, Pita,  X-Treme, Early Bastards, Tenebrae & Foltergeist, Da Dreamer, Symteck.  Hosted by:  D.O.P.A MC

Voorverkoop
Tickets voor deze editie van LIMBURG HARDCORE Invites zullen voor slechts Euro 15,- (ex fee) in de voorverkoop te verkrijgen zijn via Ticketonline Nederland, alle free record shops en via de Primera winkels. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via  www.u-h-m.com  je  E Ticket.  Er zal ook deurverkoop plaats vinden onder voorbehoud.

Limburghardcore

donderdag 16 april 2009

1644 x gelezen