Re-Action Outdoor 2009

Re-Action Outdoor 2009. Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst vast nat maken, want op zaterdag 23 mei wordt in Valkenswaard voor de tweede keer een breed georienteerd dancefestival georganiseerd. Re-Action Outdoor 2009 bestaat dit jaar niet uit 3, maar uit liefst 4 area’s: de open air mainstage waar liefhebbers van club en house aan hun trekken komen, de hardstyle tent waar de hardstyle fanatics zich kunnen uitleven en voor de echte diehards de hardcore tent voor het betere beukwerk. Dit jaar is het festival uitgebreid met een open air techno area, een voor de hand liggende keuze met techno-city Eindhoven net om de hoek!

Het festivalterrein zal voor dit evenement worden omgetoverd tot een compleet andere wereld, een wereld waar goede muziek en veel genot centraal staan. De hardstyle tent, hardcore tent en open air techno area zullen elk een eigen thema krijgen. Bij de main stage zullen die drie thema’s samensmelten om symbolisch de drie hardere area’s te verbinden met het zachtere hart van het festival waar de muziek lieflijker maar daarom niet minder aantrekkelijk zal zijn. Verwacht ook dit jaar weer de nodige acts en sexy danseressen. Wie weet zullen er voor de dames ook sexy dansers te bewonderen zijn. En om de inwendige mens te verwennen komen er diverse eetgelegenheden.

De line up is dit jaar van een hoog niveau:

Mainstage - Club en House: Bingo Players; Canta; Gerard Karsdorp; Jesse Voorn; Miss Nycole; Quintino; Skitzofrenix en Vato Gonzalez. Met de MC’s Awi en Tjen

Concrete Ghetto - Techno: Anexx; Demy Ottens; Invite; Maik Molewijk; Minilab; Muktar; Ritzi Lee; Robob; Rotek; Side Issue. Met live optredens van Adjust; Olene Kadar; Secret Cinema en Solid Decay.

Construction Site - Hardstyle My Style: 2-Sidez; Bematic; Brilliant; Dozer; Dweazle; El Wacko; Jack of Sound; Local Overdose; Phox; The Pitcher. Met een live optreden van Noisecontrollers. En met de MC’s Rems; Rudis en Snixx.

Junkyard - Focking Hardcore: Amnesys; Critical Damage; DaY-már; De Wit; Glacius; J.D.A.; Jax; Mad Dog; Nosferatu; SAF; Total Insanity; Tweaker en Vinyl Junk. Met de MC’s PFSquad MC en Scorpio.

Re-Action vindt plaats op het landgoed van de familie Jansen aan de Maastrichterweg 255 in Valkenswaard. Het evenement begint om 13.00 uur en stopt om 23.30 uur. Het terrein is makkelijk bereikbaar per fiets en auto. Voor degenen die met het openbaar vervoer komen, staan er pendelbussen op de markt van Valkenswaard.

Check ook de website: www.re-actionoutdoor.nl

Leeftijd minimaal 16 jaar. Voorverkoop tickets € 19,50 excl. fee. Deurverkoop € 25,-. Tickets zijn te bestellen via www.timoco.eu

Reaction

zondag 19 april 2009

1580 x gelezen