DJ Partyraiser - One Man // Half Machine, project 3 afgelast!

Met grote teleurstelling moeten de organisatoren van DJ Partyraiser - One Man Half Machine, Project 3 mededelen dat het evenement, gepland op woensdag 29 april, is afgelast.

Ondanks het feit dat Multigroove al acht jaar evenementen organiseert in de Borchland hallen, worden er door de gemeente Ouder-Amstel hiervoor geen vergunningen meer verstrekt. Desondanks heeft de locatie, verantwoordelijk voor de vergunning, toegezegd dat er wel degelijk een vergunning voor dit evenement zou zijn. Dit blijkt dus niet het geval. De organisatoren zijn hierover aan het lijntje gehouden tot het te laat was om nog iets te regelen voor 29 april.

De organisatoren betreuren het zeer dat het feest niet door kan gaan. Bezoekers die reeds een kaartje hebben gekocht voor het evenement kunnen hun geld terugkrijgen. Wanneer je bij Ticketonline of Free Record Shop een ticket hebt aangeschaft, klik dan hier voor een restitutieformulier, en volg de aanwijzingen op om je geld terug te krijgen. Heb je bij Paylogic je ticket besteld, stuur dan je aanvraag voor terugstorting naar clientcare@paylogic.nl.
Tickets gekocht bij Primera kunnen teruggestuurd worden naar het volgende adres:

Paylogic
T.a.v. Afgelast Evenement
Postbus 10460
1001 EL Amsterdam

Geef ook je bank- of gironummer op waar het geld op teruggestort dient te worden!

Multigroove

woensdag 22 april 2009

1370 x gelezen