Ground Zero Festival website vernieuwd

Ground Zero Festivals officiele website www.groundzerofestival.com was al een bijzondere en vooruitstrevende partysite. UDC, Multigroove en ontwikkelaar Webspace Design hebben echter achter de schermen keihard doorgewerkt aan de website en presenteren vandaag met trots GroundZeroFestival.com 2.0!

De website is nu een volledige 3D omgeving waar je jezelf helemaal in kan laten verdwalen. Je begint in de Control Room waar de leiders van de Fire, Water en Forest Communities te vinden zijn. Volg hun naar hun specifieke area en ontdek de line-up’s, de anthems en de verborgen verassingen van hun Community. Terug in de Control Room kun je via een speciaal scherm video’s en foto’s vinden van voorgaande edities van Ground Zero en ook de vette trailer van dit jaar. Ook vind je een reeks interviews met Ground Zero Royalty, een onderdeel dat de komende maanden flink uitgebreid zal worden.

Uniek aan de website is ook dat er 18 (!) verschillende anthems te vinden zijn van artiesten van het kaliber als Miss Djax en Super Marco May. Bovendien kun je al deze 18 tracks in de speciale Control Room DJ Booth mixen tot je eigen ultieme Ground Zero DJ set. Een website waar je uren lang kan ronddwalen en toch steeds verrast blijft worden... net als op Ground Zero Festival 2009.

De website is technisch mogelijk doordat de ontwikkelaar Webspace Design een volledige 3D engine heeft geschreven in flash, zodat de Control Room en alle aangesloten area’s als een volledige 3D omgeving bekeken kunnen worden. Het is één van de eerste keren dat de mogelijkheden van Flash zo ver doorgetrokken worden.

Het festival
Op zaterdag 4 juli 2009 viert Ground Zero Festival haar Independence Day in het adembenemende decor van Bussloo met een enorm vreugdevuur, een compleet drijvende area met een volwaardige stage op het mystieke meer en nog veel meer. Voor tickets, de volledige line-up en nog veel meer, check: www.groundzerofestival.com.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.udc.nl/tickets en Ticketservice (www.ticketservice.nl / 0900-3001250). Ook kun je dan tickets aanschaffen in alle filialen van Mid-Town, Primera en de grotere Postkantoren en Free Record Shops.

Buiten Nederland zijn tickets (en busreizen) te reserveren via de volgende officiele partners;
UK: Ticketbank (www.ticketbank.co.uk / +44 1702 306 293)
Italie: RND Promotions (www.rndpromotion.com / +39 0289 540 067)
Duitsland: Feierreisen (www.feierreisen.de / +49 1606 034 999)
Duitsland & Denemarken: Corestyle (www.corestyle-ent.de)
Frankrijk: Trip & Teuf (www.tripandteuf.com / +33 673 487 432)

Multigroove

woensdag 22 april 2009

1414 x gelezen