Hardcore Extremis 2009

In 2004 vond de laatste editie plaats van dit concept waar hardcore op de andere manier werd weergegeven. Het was een van de eerste concepten waar de industrial en terror van nu gewoon werd geprogrammeerd zonder onderscheid te maken. Jammer genoeg ging de betreffende locatie destijds dicht waarna het stil werd rondom dit concept. Nu, 5 jaar later komt het keihard terug! Met de ervaringen en kennis die is opgedaan werd besloten om het concept te herintroduceren in Duitsland. De locatie Matrix in Bochum  midden in het Ruhrgebiet, zal op 1e pinksterdag dienst doen voor deze aanslag op je trommelvliezen. De locatie zelf heeft al een verleden mbt hardcore events maar staat ook bekend om de unieke sfeer en uitstraling welke meer dan alleen underground genoemd mag worden.

Het mag duidelijk zijn dat op deze avond alleen de hardere stijlen in hardcore naar voren komen verdeeld over de 4 area’s . De main zal geprogrammeerd worden met artiesten die net een tikkeltje harder draaien in combinatie met artiesten die een speciale opdracht mee krijgen van de organisatie. Naast de industrial/darkcore area , de  terror/speedcore area zal er ook Freestyle area geprogrammeerd worden waarin de betreffende artiesten uitsluitend hun eigen visie kunnen laten horen.

Line up

Area 1 Extremis of hardcore
Predator 
Nosferatu 
Lady Dana 
Triax 
Partyraiser 
Kahlkopf HC 
Mr. Sinister 
Newstyler     
Masters of Noise 
D-Ceptor 
X-Treme 
Fallout 

Area 2 Extremis of Industrial
Armageddon Project 
Tieum 
The Outside Agency 
Negative A 
Rod Bolts 
Stocker 
Absence of Mind 
Evolution 
Destiny & MC Destroy 
Giant 
D.O.T. 

Area 3 Extremis of Terror
Somtek & Skylla             
Hate Division       
Massacre             
Jabo  
Robustus 
Qualkommando Live               
Nihil Fist  Live             
Mutante Live          
Virus 136 Live        
Mortum Live

Area 4 Extremis freestyle
S-Kill & Morbius 
Redrum 
Tensor 
D-Noize
The Mindhunters 
E-Rhythmic 
Piet Mooldyk 
Chris van Cleef 
E-Nopac 
Nazgûl 
Zeo 

Presale Tickets
Tickets zullen slechts Euro 18,50 ex fee gaan kosten. De voorverkoop zal op 04 April 2009 starten via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland, alle FNAC verkooppunten in België en Frankrijk en via de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free record shops in Nederland. Tevens zullen ticket te verkrijgen zijn bij alle Primera winkels in Nederland via het Paylogic systeem.   Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen  originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel , eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via  www.u-h-m.com je  E Ticket.

U-H-M

donderdag 23 april 2009

1406 x gelezen