De Godfathers Paul Elstak en Rob & MC Joe in Dordrecht

Zaterdag 27 juni 2009 gaat het weer helemaal los in Area Sixzz te Dordrecht. Bass NRG is de naam van het feest, wat staat voor gezelligheid, goede muziek, underground sfeer en uiteraard top DJ's! Na het sluiten van Eventcenter Amigos in Dordrecht, wat bekend stond om zijn harde geluid en goeie feesten, is Area Sixzz het nieuwe domein van NRG Events. Op de feesten van NRG Events hoor (en voel) je het beste geluid en zie je de mooiste licht en lasereffecten. Wil je dus weer eens goed los in Dordrecht? Dan is Area Sixzz aanstaande zaterdag tijdens Bass NRG the place to be!

Op deze knallende editie van Bass NRG zijn de twee echte “Godfathers” van de Hardcore en Oldschool/Early Rave aanwezig om je terug te nemen naar de tijden van de Energiehal/Parkzicht en door te gaan naar de sounds van deze tijd! Het gaat natuurlijk om de legendes; DJ Paul Elstak en Rob & MC Joe!

Bekijk hier een kort interview met Paul Elstak en DJ Rob over het ontstaan van de Hardcore

http://www.youtube.com/watch?v=WLSxriXsebM

De line-up van Bass NRG – The Godfathers wordt compleet gemaakt door Human Resource, DJ OCD en DJ Reza. De avond wordt gehost door niemand minder dan MC Da TMC!

Bij deze de time-table voor Bass NRG – The Godfathers

22:00 – 23:30 Reza
23:30 – 01:00 OCD
01:00 – 02:30 Rob & MC Joe
02:30 – 04:00 Paul Elstak
04:00 – 05:00 Human Resource

Hosted by: Mc TMC

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en tickets zijn te koop voor € 12,50 (ex. fee) per stuk via Ticketonline.nl,  Paylogic.nl en NRG-Events.nl. Kaarten zijn ook te koop bij de Free Recordshop, Primera winkels, Midtown, Rotterdam en Velvet Music, Dordrecht. Kaarten zijn op de avond zelf ook te koop aan de kassa.

Camera’s

Bezoekers mogen tijdens Bass NRG camera’s meenemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen.

Legitimatie

De minimumleeftijd voor Bass NRG is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden.

Volledige informatie


Naam: Bass NRG – The Godfathers
Datum: Zaterdag 27 juni 2009
Locatie: Area Sixzz
Adres: Tolbrugstraat 6, Dordrecht (onder de V&D, in het centrum van Dordrecht)
Entree: vvk: € 12,50 (ex. fee) / dp: € 17,50
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)
Start: 22:00 / Eind: 05:00
Info: www.nrg-events.nl / info@nrg-events.nl
Voorverkoop: Ticketonline: (www.ticketonline.nl) / NRG-Events: (www.nrg-events.nl) / Paylogic: (www.paylogic.nl) / Kaarten ook te koop bij de grote Free Recordshop winkels, meer dan 400 Primera winkels, Midtown Rotterdam en Velvet Music in Dordrecht.

NRG Events

donderdag 25 juni 2009

1528 x gelezen