Earthquake

Door de enorme animo voor dit evenement kan het zo maar zijn dat de capaciteit van de Turbinenhalle zelf niet toereikend is!
Echter de omvang van het buiten terrein (outdoor gedeelte) is wel geschikt voor deze grote aantallen bezoekers. Om te voorkomen dat na 23uur de capaciteit van de locatie Turbinenhalle overschreden wordt (waardoor er “ongemakkelijke” taferelen kunnen ontstaan) heeft de organisatie ism de instanties het besluit genomen om ook losse tickets voor uitsluitend het Outdoor gedeelte aan te bieden. Met zo’n “outdoor” ticket heb je vanaf 14uur tot 08uur toegang op alleen het buitenterrein! Het programma van de 3 outdoor areas zal om 23uur eindigen maar zoals eerder aangekondigd blijft het buitenterrein de hele nacht geopend en zal  zelfs via een live stream alles te volgen zijn van de mainarea in de Turbinenhalle. 
Dit is goed nieuws voor de liefhebbers die alleen de buitenprogrammering van het feest de moeite waard vinden want dit is de ideale en goedkope manier om toch het outdoor gedeelte bij te wonen.  Deze tickets zijn per direct verkrijgbaar  bij dezelfde portals als de andere tickets en kosten slechts Euro 22,50 ex fee.
Voor alle duidelijkheid:  Op het moment dat de In & Outdoor tickets voor het hele programma uitverkocht zijn (en dat ligt in de verwachting)  zullen dus nog alleen deze losse tickets voor het Outdoor gedeelte te verkrijgen zijn.  Wij raden dan ook iedereen aan die alles van het begin tot het einde wil meemaken niet meer lang te wachten en dus een kaartje in de voorverkoop aan te schaffen.

Presale & Tickets
Tickets zijn te verkrijgen in Duitsland via de CTS / Eventim verkooppunten en Partytickets.de , in Nederland via de Ticketonline verkooppuntenwaaronder de Free Record Shop, alle Primera verkooppunten en via Paylogic en in Belgie via FNAC verkooppunten.
Natuurlijk zullen er ook weer bij de vaste UHM verkooppunten in Duitsland, Nederland en Belgie orginele fysieke tickets te verkrijgen zijn en kun je snel, veilig en voordelig online je E-tickets aanschaffen via www.u-h-m.com . Een ticket zal slechts Euro 33,00 (ex fee) kosten.
De tickets voor alleen het dagprogramma (3 areas outdoor) zullen voor Euro 22,50 ex fee de deur uitgaan.

VIP tickets
Er zijn nog een klein aantal VIP tickets beschikbaar voor dit spektakel op 29 augustus 2009.
Met een VIP ticket heb je toegang tot het outdoor VIP deck en het indoor VIP Deck, ontvang je een full colour T-shirt en een megaposter en kan je onbeperkt gebruik maken van het food en fruitbuffet op de VIP decks. Daarnaast ontvangt iedere VIP bij aankomst gratis 4 consumptiemunten. Tevens kan je het terrein via een aparte ingang betreden. Deze VIP Tickets zullen Euro 70,- (ex fee) kosten en zijn uitsluitend verkrijgbaar als E- Ticket via de www.u-h-m.com of in Duitsland via de Eventim/Cts verkooppunten en een aantal vaste verkooppunten.

De complete event website inclusief trailer is inmiddels online. Hierop vind je alle benodigde informatie van dit spektakel.
Hou ook de newsletters en website in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes rondom dit niet te missen evenement.

U-H-M

woensdag 29 juli 2009

1665 x gelezen