Raving Nightmare - Divine Breed

Traditiegetrouw zal ook in 2009 in de maand November de Nederlandse editie van dit evenement plaats vinden in het Zuiden van Nederland. Op 14 november 2009 zal het Mecc te Maastricht opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena met diverse stijlen. Het is alweer de 6e editie in deze locatie, gelegen in DE Europese stad Maastricht.  Het evenement is de laatste jaren uitgegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore event waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn. Zeker na het enorme succes van vorig jaar zal de organisatie dit jaar de lat nog hoger leggen om juist deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor een  impressie zie hier de reviews van 2008 en 2009 < http://www.u-h-m.com/movies.asplink>.

Jubileum jaar!
Het was al eerder dit jaar aangekondigd. Het concept Raving Nightmare bestaat dit jaar 15 jaar! Al 15 jaar lang heeft het concept alle Ups en Downs in de hardcore scene weerstaan. Daarom zal voor deze editie in het Mecc te Maastricht een (extra) volwaardige 3e area/hal worden ingericht waar het beste uit het verleden nog eens te horen zal zijn! Een top selectie aan artiesten en acts zullen in deze Early zone een mix van Old Skool en Hardcore Classics door de speakers laten knallen. Natuurlijk zal de main en de industrial area ook weer worden geprogrammeerd met een internationale top selectie aan artiesten. Eén ding staat wel vast: een aantal artiesten die de afgelopen jaren regelmatig met succes op de Raving Nightmare edities stonden geprogrammeerd zullen nu weer terug gehaald worden in dezelfde opstelling en combinaties.  De complete line-up zal op 14 Augustus bekend worden gemaakt!

DVD Box news!
De voorbereidingen zijn in volle gang om het eerste deel van de DVD compilatie met beelden van Raving Nightmare in de periode 1995 -2009 te releasen! Omdat er zoveel uniek materiaal beschikbaar is zal volgend jaar een 2e DVD verschijnen waardoor de collectie compleet wordt gemaakt. Veel mensen zitten hier al jaren op te wachten en nu zal het ook daadwerkelijk gebeuren.  De bedoeling is dat deze DVD tijdens dit evenement gereleased zal worden. Meer informatie omtrent deze unieke DVD zal binnenkort bekend worden gemaakt. Dus hou de persberichten in de gaten!

Opnieuw Busservice UHM ism Dance-FestivalBus
In samenwerking met partner DFB (Dance Festivalbus) zal het net als vorig jaar weer mogelijk zijn om op 14 november 2009 de Raving Nightmare editie in Maastricht te bezoeken tegen een zeer scherp bustarief. UHM en DFB hebben de handen ineen geslagen om iedereen te laten profiteren van een zeer goedkope bus regeling.

Koop online je bus (E)-ticket voor Raving Nightmare via http://www.u-h-m.com/e-tickets.asp
Voor slechts € 17,50 per persoon ongeacht welke opstapplaats je uit de lijst kiest! Met meer dan 25 vaste opstapplaatsen door heel Nederland is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Tevens kan je zelf een opstapplaats kiezen bij een boeking van minimaal 10 personen. Stuur hiervoor een e-mailtje naar dance-festivalbus@live.nl. Deze bustickets zullen uiterlijk tot 9 November 2009 online worden aangeboden. Voor alle duidelijkheid: de bussen zullen ongeacht het aantal aanmeldingen rijden! Alleen bij geen enkele aanmelding zal de bus de betreffende plaats niet opnemen in zijn route. Voor de laatste updates kijk op www.u-h-m.com of www.dance-festivalbus.nl.

Tickets + Earlybird actie!
Tickets voor deze unieke jubileum editie van Raving Nightmare zullen € 42,- (ex fee) kosten en zijn te verkrijgen via Ticketonline Nederland, alle free record shops in Nederland en via de Primera verkooppunten van Paylogic. In België via Fnac en  in Duitsland via CTS/Eventim. Tevens zullen een groot aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland weer worden voorzien van originele full colour kaarten.  De voorverkoop start op 28 Juli 2009.
Let op: In het kader van de jubileumeditie zal er een Earlybird actie tot 1 september 2009 gelden. Voor de vroege vogels onder ons zullen de tickets dan Euro 37,00 ex fee kosten. Na deze datum zal de reguliere prijs weer van kracht zijn.

Vip tickets
Natuurlijk kan het bekende en beruchte Vip ticket niet ontbreken! Ondanks het feit dat er op deze jubileum editie geen aparte VIP area meer aanwezig zal zijn zoals tijdens de vorige edities zullen er toch een beperkt aantal Vip tickets beschikbaar worden gesteld! In de Early rave area zal namelijk een VIP deck worden gerealiseerd nabij en rondom de DJ stage waar je als VIP exclusief toegang hebt. Uitsluitend op dit Vip deck zal onbeperkt drank (bier, softdrinks en wijn) en food te verkrijgen zijn als je in het bezit bent van een Vipbandje.
Andere privileges met een VIP ticket zijn: aparte VIP ingang, gratis WC, gratis Garderobe en je ontvangt bij binnenkomst een Raving gadget.
Een Vip ticket kost Euro 85,00 en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de UHM webshop als E- Ticket en hardcopy ticket via diverse vaste verkooppunten.

U-H-M

woensdag 29 juli 2009

1617 x gelezen