Machines in Motion

Op 4 september bundelen Cenobite Records en Turbulence Events de krachten voor een twee area's tellend hardcorefeest in Discotheek BOB'S te Uitgeest. Hoewel er deze nacht wordt teruggeblikt op een rijk oldschool en early hardcore verleden, zal het muzikale programma zich vooral richten op de toekomst. Het vooruitstrevende Cenobite Records presenteert op 4 september een fonkelnieuwe "Machines in Motion volume 2" Psycore mix CD compilatie  met oud en nieuw materiaal  die aan gemixt is door boegbeeld Michel Klaassen
.
Partner Turbulence Events is een frisse en ambitieuze organisatie met het hardcorehart op de juiste plaats, en daardoor de ideale partner voor een onvergetelijk nachtje knallen in het bekende Noord-Hollandse uitgaanscentrum.

Het creatieve brein achter het experimentele Cenobite Records de Amsterdammer Michel Klaassen  maakt onder de pseudoniemen Leviathan en Tellurian naam en faam bij het oerlabel Mokum Records. Met zijn in 1996 gestarte eigen label vindt hij onderdak bij de professionele evenementenorganisatie I.S.P., dat een legendarische status bereikt met de Hellraiser en Immortality feesten in de hoofdstedelijke Sporthallen-Zuid. Cenobite Records groeit uit tot een kwaliteitskeurmerk binnen de hardcorescene, met een volstrekt eigen sound en visie. De combinatie van knalharde hardcore met stijlen als acid, trance, breakbeat en psytrance is dan ook uniek in de hardste dancescene. Cenobite Records onderscheidt zich niet alleen muzikaal, maar ook qua futuristische hoesontwerpen en vormgeving. Met een videoclip in de vorm van een 3D-animaties veel gedraaid tijdens het TMF programma Hakkuh – blijkt Cenobite Records zijn tijd ver vooruit te zijn. Op het podium ontpopt de perfectionistische Michel Klaassen zich als liefhebber van sciencefiction, die zijn liveshows visueel kracht bij zet met speciaal ontworpen robots.

Anno 2009 komt is het internationaal gewaardeerde Cenobite Records weer helemaal terug van nooit weggeweest, met enkele spraakmakende nieuwkomers in de artiestenstal. Het talentvolle Italiaanse duo Advanced Dealers zal binnenkort de briljante EP "Now or Never" uitbrengen, terwijl de New Yorkse veteraan Delirium eveneens vers productiewerk zal releasen.

De zorg die Cenobite Records besteedt aan de muziek en uitstraling, zal tijdens het feest in Uitgeest tot uiting komen in de decoratie en videokunst. De specialistische 3D-animatiestudio Umma (www.umma.nl) zal samen met een VJ de machines in beweging zetten met oogverblindende projecties. Daarnaast staan er een aantal verrassingsacts gepland en kan de bezoeker voor merchandise terecht bij de Cenobite stand. Dit breed opgezette feest zal niet alleen de fanatieke liefhebber bekoren, maar is voor de leek een perfecte gelegenheid in de wereld van de hardcore te duiken.

Voor slechts 10 euro in de voorverkoop (15 euro aan de deur) is iedereen getuige zijn een nieuw en spannend hoofdstuk in de geschiedenis van de hardcore.

CENOBITE AREA:

Delirium                                           (USA,   Cenobite Records)  
Chosen Few & Judge ann                (NL,CH  Mokum Records)  
Advanced Dealers LIVE                  (IT ,   Cenobite Records)
Arjuna                                             (NL,    Cenobite Records)
Oblivion                                           (NL,    Cenobite Records)  
Dano                                                (NL,    Cenobite Records / Mokum Records)
Immortality Vs The Dawnbreaker     (NL,    Turbulence)
Leviathan                                         (NL,    Cenobite Records)


PROTOTYPE’S AREA:
 
Chosen Few & Psycho                         (NL, Cenobite Records / Mokum Records)
Delirium                                                 (NL, Cenobite Records)
Killingstorm                                            (NL, Turbulence)
Lethal Injection Vs The Dawnbreaker    (NL, Turbulence)
Mad Dog Vs Noize Suppressor            (IT, Traxtorm)
Outblast                                                ( Masters Of Hardcore  M.O.H. )
The Disturbed Scumbags                       (NL, Turbulence)

Cenobite

woensdag 29 juli 2009

1650 x gelezen