MEGARAVE Germany 2009- Line up

Net als vorig jaar zal de beruchte en unieke lokatie Turbinenhalle in Oberhausen ook in 2009 helemaal in het teken staan van de Duitse Megarave editie. Op 24 oktober 2009 verdeeld over 4 areas zullen een groot aantal nationale en internationale artiesten geprogrammeerd worden. Maar ook de talenten zullen een kans krijgen om hun kunsten te vertonen. Hieronder volgt de complete line up:
 
Area 1 Hardcore
Nosferatu
Partyraiser
Noize Suppressor   
Paul Elstak
JDA   
Kasparov   
Headbanger   
Day-Mar
E-Noid
Negative A
Triax       
D-Ceptor
Newstyler   
X-Treme
Mr Sinister   
Fallout
Evolution

Angerfist LIVE   
RTC LIVE
Offensive LIVE

Area 2 Early Rave
Panic   
Vince   
Human Resource
Dr Z-Vago
Dione   
Distortion   
The Viper   
Waxweazle   
Kristof
Reflect    
Gigi   
Early Bastards
Foltergeist   

Area 3 Industrial & Terror
Radium
Smurf   
Plague   
AK47
Catkiller   
Darkcontroller   
SRB   
Hate Division
Prince ov darkness
Jabo   
Pita   
Lunatic & Miss Hysteria

Nevermind LIVE    
Passenger Of Shit LIVE
Massacre LIVE

Area 4 Freestyle

Disrespected   
Morbius & Fred Herrie   
Reload & Triple H   
Mindfuck & Mortis   
Agnes P & Aural Exciter   
Tensor & Sonic D   
Piet Mooldyk   
Q-Sonic   
The Beat Controller   
Vendetta   
Tenebrae & Trigger   
E-Nopac    
Da Beat & Marko X   

Presale tickets
Een ticket voor dit uniek evenement zal slechts Euro 28,- ex fee kosten. Voorverkoop via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland, alle FNAC verkooppunten in België en Frankrijk en via de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free record shops en via de Primera winkels van Paylogic.  Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via www.megarave.com, www.rigeshop.com of www.u-h-m.com je E-Ticket.

Vip tickets limited (all inclusive!!!)
Voor deze Megarave editie in de Turbinenhalle zullen een zeer beperkt aantal Vip tickets te verkrijgen zijn. Speciaal voor deze editie zullen er All inclusive VIP tickets worden verkocht. Voor het eerst in jaren kan je dus een hardcore evenement in de Turbinenhalle bezoeken met zo’n All in Vip ticket! Met dit ticket heb je toegang tot het VIP gedeelte in de mainhall van de Turbinenhalle en kan je in de naastgelegen ingerichte ruimte onbeperkt drank nuttigen en tevens gebruik maken van het uitgebreide food buffet.
Tevens ontvang je een exclusief Megarave party T-Shirt en een poster. Natuurlijk is er voor een aparte VIP toegang gezorgd die je rechtstreeks naar het VIP gedeelte zal leiden. Door de beperkte ruimte van het VIP gedeelte zullen er slechts 150 van deze unieke tickets worden verkocht. Deze speciale tickets zullen Euro 75,- (ex fee) kosten en zijn uitsluitend en alleen verkrijgbaar via de E-Ticket shop op de UHM website en de Rige website of www.megarave.com.. Tevens zullen er een beperkt aantal via het Duitse Eventim te koop zijn.

Overige informatie…
-Er zullen vanuit diverse regio’s in Nederland (Limburg, Brabant en Gelderland) en Belgie bussen worden georganiseerd naar dit evenement. Hou de website van UHM of RIGE in de gaten voor meer informatie!
-Naar aanleiding van dit evenement zal Megarave records een dubbele CD compilatie releasen. Deze compilatie zal exclusief verkrijgbaar zijn op dit evenement. Ook zal er een party DVD van deze Duitse Megarave editie verschijnen. Tot slot mag een vinylrelease in de vorm van een EP niet ontbreken. Meer info over alle release data zal in de loop naar het evenement bekend worden gemaakt.
-Op www.megarave.com kun je een preview trailer bekijken. Binnenkort zal de uitgebreide website online staan met daarin alle benodigde info.

U-H-M

dinsdag 25 augustus 2009

1707 x gelezen