Line up Raving Nightmare Infinite Memories

There is still a trace left.... and we are bringing it back to life...
An ode to 2000-2004... Afraid it is gonna be treacherous?... Do not...
Just let you get sucked into it...and relive that moment...

In een eerder bericht is al uitgebreid gesproken over het hoe en waarom van deze jaarlijkse terugkomende Raving Nightmare reunion. Hoogste tijd om de line up bekend te maken en nader toe te lichten. Zoals verwacht is er weer een topselectie gemaakt van artiesten die in die periode altijd nadrukkelijk aanwezig waren op de feesten in deze locatie en die mede bijgedragen hebben aan de "Infinite Memories" uit de betreffende periode.
Line up:

Vince
Promo
The DJ Producer
Evil Activities
Neophyte
Lady Dana
The Darkraver
Tommyknocker
The Viper
Pita

LIVE on stage
Masters of Ceremony + band (1h performance)

Tommyknocker & The Viper
Deze 2 heren behoren tot het meubilair van het concept Raving Nightmare. Op bijna alle edities tussen 2001 en 2007 hebben zij onvergetelijke sets neergezet. Er is zelfs een track uit voort gekomen die op het Italiaanse top label Traxtorm records is verschenen en die tot op de dag van vandaag te horen is op menig hardcore feest. De tijdloze track "The Prophecy Unfolds" uit 2004 is dan ook één van de meest verkochte vinyls van het label Traxtorm records. Natuurlijk mogen zij ook dit jaar niet ontbreken in de line up, zij zullen dan 1 van de 2 battles verzorgen. Wij zijn er zeker van dat ze opnieuw alles uit de kast zullen halen tijdens deze ultieme battle.

Vince
Een "Platte Zaal" verleden heeft deze shadowlands artiest uit Brabant zeker. Op bijna alle edities was hij te vinden dan wel solo of in een battle set. Deze keer zal hij solo de 2e kerst avond afsluiten zoals alleen hij dat kan: een mix van vele hardcore stijlen, zowel oud als nieuw draait hij aan elkaar zonder dat je het in de gaten hebt! Hij is dan ook een artiest die zijn steentje heeft bijgedragen in die belangrijke periode voor het concept Raving Nightmare en zal deze avond weer laten zien en horen waarom hij hier niet kan ontbreken.

Promo
De man die de meeste DJ Sets in deze locatie heeft afgewerkt. Tussen 2000 en 2004 stond hij maar liefst 11x op een Raving Nightmare editie! Dat hij een vaste waarde was in de line up is hiermee wel duidelijk geworden. De muzikale afwisseling die hij met zijn zeer vernieuwende sets verzorgde op zo’n avond zorgde steeds weer voor veel reacties zowel positief als negatief. Legendarisch was zijn battle set met The DJ Producer in oktober 2003. Nu, ruim 6 jaar later, zal hij opnieuw samen met The DJ Producer een battle verzorgen! We hebben beide heren bereid gevonden om deze uitdaging weer aan te gaan. En dit zal zonder twijfel weer een verrassende en spectaculaire set gaan worden.

Lady Dana
Deze dame was altijd al een vaste keus voor het concept Raving Nightmare nog zelfs voordat de Platte Zaol als uitvalsbasis werd gebruikt . Zij draait al zo lang mee en heeft alle ups & downs mee mogen maken. Daarom kan je altijd een verrassende set en platenkeuze van deze Amsterdamse dame verwachten. En geen line-up compleet zonder tenminste 1 dame tussen de heren. Op deze 2e kerstavond zal deze knappe verschijning in een soloset haar visie op deze periode presenteren.

The DJ Producer
Deze held uit de UK is de laatste jaren ook een vaste waarde geworden in het Raving Nightmare concept. De enorme creativiteit, muziekkeuze en energie die hij in zijn sets legt is niet in woorden uit te drukken! Dit moet je gewoon zien en voelen. Dit is ook de reden waarom deze artiest elke keer opnieuw op het verlanglijstje van de organisatie staat. Juist door zijn afwijkende stijlen en andere kijk op hardcore is het een variatie in de line up. Legendarisch was zijn battle set met DJ Promo in oktober 2003. Nu, ruim 6 jaar later, zal hij opnieuw samen met DJ Promo een battle verzorgen! We hebben beide heren bereid gevonden om deze uitdaging weer aan te gaan. En als je de set van 6 jaar geleden nog kan herinneren, dan weet je dat je deze keer zeker niet moet missen!

The Darkraver
Deze man behoeft eigenlijk geen verder uitleg. Feit is dat "Steve" op werkelijk elk evenement van UHM in deze locatie aanwezig was……. En niet alleen aanwezig, maar ook om altijd maar weer een vette set neer te zetten waarbij de flessen Bacardi rijkelijk genuttigd werden. Hij was ook de speciale act op de NY editie (2002/2003) waarbij hij om 24.00uur aan een kabel door de zaal kwam aanvliegen! Met zijn verleden heeft hij een enorme staat van dienst voor de hardcore scene algemeen, maar uiteraard ook voor UHM. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze ras artiest een unieke dj set zal neerzetten met het nodige entertainment zoals alleen hij dat kan. Vorig jaar heeft hij de reunion perfect afgesloten met een opvallende dj set die we niet vaak van hem te horen krijgen. Voor deze editie zal hij in de begin uren de opbouw verzorgen en iedereen trakteren op een juiste dosis positieve energie!

Evil Activities
De heren van Evil Activities waren een van de eerste live acts die in de Platte Zoal op het podium te vinden waren. Zij hebben sinds die tijd alleen maar succes gehad, top producties en releases uitgebracht en vele optredens wereldwijd gehad. Deze Rotterdamse sound mag dus ook nu niet ontbreken op deze kerstavond. Vanavond zullen zij in de vorm van een dj set back to back met hun collega en labelbaas Neophyte hun visie laten horen op die periode van toen tot het heden!

Pita
Deze uit Maastricht afkomstige DJ loopt al heel wat jaartjes mee. Hij was dan ook een van de eerste Limburgse artiesten die op de line up in deze locatie te vinden was. Tegenwoordig is deze UHM resident een veel gevraagde dj en zie je hem op vele grote en kleine events in het hele land en over de grenzen staan. Mede door zijn superieure mixtechniek in combinatie met zijn platenkeuze en enorme creativiteit is hij een hele complete dj. En elke keer brengt hij weer wat anders waarmee hij bij vriend en vijand respect afdwingt. Kortom, iemand die het verdient om geselecteerd te worden voor deze reunion! Vanavond zal hij vanaf het eerste uur de boel warm draaien en ervoor zorgen dat iedereen goed voorbereid de avond verder in kan gaan.

Masters of Ceremony & band LIVE in Concert
Een speciale traktatie!!
De succesvolle combinatie van Neophyte en Evil Activities in één act! Beide live acts hebben voor enkele hilarische en onvergetelijke optredens gezorgd op het podium van de Platte Zaol! Met name NYE 2003/2004 zal voor menigeen die daar aanwezig was een hele belevenis zijn geweest. En net als vorig jaar zal ook tijdens deze reunion slechts 1 live act worden geprogrammeerd en dat moest dan ook weer iets unieks zijn. Uniek is dit zeker, want een uur lang zullen deze heren namelijk samen met live band + zanger een hardcore concert geven! Het podium van de Platte Zaol zal dan geheel worden bezet door de 8 koppige band.
Alle bekende hits van Masters of Ceremony zullen dan voorbij komen in speciale live uitvoeringen en nieuwe versies . Slechts 2x eerder is deze act in deze formatie te zien geweest. Voor Limburg is dit zelfs de primeur! Een fusie tussen Hardrock en Hardcore. Een combinatie die echt wel te mixen valt, zo zeggen de heren zelf. En dat zullen ze laten zien ook!

Tickets
Laat je verrassen en beleef de hardcore periode vanaf 2000 tot het heden opnieuw in één van de beste locaties voor een hardcore evenement. Een kaartje in de voorverkoop zal Euro 26,50 ex fee kosten en zijn verkrijgbaar via Ticketonline Nederland, alle free record shops in Nederland en via de vaste Primera verkooppunten van Paylogic. In België via Fnac en in Duitsland via Partytickets.de & CTS/Eventim. Tevens zijn een groot aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland voorzien van originele full color kaarten. Natuurlijk kan je ook weer snel, eenvoudig en voordelig je e-ticket bestellen via www.u-h-m.com. Wees er dus op tijd bij!
Check hier de aftermovie van 2008 voor een impressie! http://www.youtube.com/watch?v=gLkT2_qEog4

U-H-M

woensdag 21 oktober 2009

1581 x gelezen