Earthquake club tour Belgie 2010

In a place where only greed survives....
one can think they can compete with nature....
But when the daylight has faded.... Mother nature will haunt you....
and make you a prisoner of her superiority ....


Zoals bekend zal op zaterdag 27 Februari 2010  de Cherrymoon opnieuw uit haar voegen barsten wanneer de Belgische editie van het concept Earthquake hier zal plaats vinden. Voor deze unieke clubeditie heeft de organisatie gekozen voor een line up waarin een mix van Belgische en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd is in combinatie met een aantal internationale top dj’s. De Present area (main) zal natuurlijk in het teken staan van de hardcore, darkcore en industrial in tegenwoordige tijd. De organisatie heeft hiervoor een aantal toppers uit de huidige internationale hardcore scène weten te contracteren. In de History area zullen alleen de echte hardcore klassiekers, classics en early rave sounds te horen zijn. Ook hier heeft de organisatie een aantal exclusieve toppers op dit gebied weten te contracteren die elke een set van 1,5uur of 2uur zullen neerzetten.
Line up

Area 1 (Present)

Endymion
Evil Activities
Placid K
D-Passion
Tieum
Amnesys
Tymon
The Wishmaster
Triax
Kristof
Mr Sinister
Noize X
Scumbag
X-Treme
Max Pain
Area 2 (History)
Lady Dana
The Darkraver
Predator
Dazzler
Wise Guy
Insane

Tickets
Tickets voor deze club editie zijn voor slechts €17,50 (ex fee) in de voorverkoop te verkrijgen via de Fnac verkooppunten in België en de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free Record Shops. De Primera winkels in Nederland zullen ook via het Paylogic systeem tickets verkopen. Tevens zullen enkele vaste verkoopadressen in België en Nederland worden voorzien van hardtickets. Het voordeligste is natuurlijk nog altijd je E-Ticket aanschaffen via www.u-h-m.com.

Overige info
- Er zullen gratis pendelbussen worden ingezet vanaf het Station in Lokeren dat slechts op 3km afstand gelegen is van de Cherrymoon. Meer hierover zal spoedig bekend worden gemaakt.
- De eerste 50 bezoekers ontvangen een gratis Poster van dit evenement.
- Tijdens dit evenement zullen er een aantal stands aanwezig zijn waaronder een UHM stand waar je oa Earthquake merchandising en de nieuwste vinyl kan vinden.
- Via www.earthquake-tour.com kun je de laatste nieuwtjes rondom dit evenement volgen.

U-H-M

dinsdag 22 december 2009

1626 x gelezen